مواد لازم :
گوشت راسته گوساله پخته | یک پیمانه |
فلفل سبز و قرمز دلمهای و قارچ پخته خرد شده | از هر کدام یک پیمانه |
آرد ذرت | یک قاشق سوپخوری |
سویا سس | سه تا چهار قاشق سوپخوری |
سیر | دو یا سه حبه |
کره | 100 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز پخت خورش چینی با گوشت
طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود.
سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد.
نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است.
این خورش را میتوان با برنج هم میل کرد.