کوکی خوشمزه
همه ما می توانیم قبول کنیم که یکی از بهترین خوراکی ها در زمستان و شب یلدا یک کوکی تازه پخته است. وقتی هوای بیرون سرد است، هیچ چیز بهتر از یک کوکی شکلاتی گرم نیست که عملاً در دهان شما آب شود. با این حال، این این روش
پخت بهترین کوکی چیپس شکلاتی است! چرا؟ چون بسیار نرم و خوشمزه است، نه ترد و خشک. اگر بیرون هوا سرد است و میخواهید روز تعطیل خود را در خانه بمانید، میتوانید با کمک بچهها در تهیه کلوچهها، آنها را سرگرم کنید و برای شب یلدای
خود آماده شوید! به این ترتیب، آنها احساس می کنند که بخشی از این روند هستند و همچنین کار سرگرم کننده ای انجام می دهند.
باور کنید یا نه، این دستور پخت نسبتاً ساده و آسان است. تنها ترفند این است که دستورالعمل ها را با دقت دنبال کنید.
مواد لازم برای دستور پخت 12 کوکی
½ فنجان شکر دانه ریز (100 گرم)
¾ فنجان شکر قهوه ای (165 گرم)، بسته بندی شده
1 قاشق چایخوری نمک
½ فنجان کره بدون نمک (115 گرم)، ذوب شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 ¼ فنجان آرد همه منظوره (155 گرم)
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
4 اونس شیر یا تکه های شکلات نیمه شیرین (110 گرم)
4 اونس تکه شکلات تلخ (110 گرم)، یا هر مقداری که ترجیح می دهید.
دستورالعمل
1. در یک کاسه بزرگ، شکر، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیری در بیاید.
2. در حین هم زدن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا نوارهای سبک کش دار ایجاد شوند.
3. آرد و جوش شیرین را در کاسه الک کنید. مخلوط را با یک کاردک هم بزنید – مراقب باشید بیش از حد هم نزنید!
4. تکه های شکلات را داخل آن بریزید.
5. خمیر را حداقل 30 دقیقه خنک کنید.
6. فر را از قبل (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. روی لیس خود را با کاغذ روغنی بپوشانید.
7. از یک قاشق بستنی برای درست کردن شیرینی های یکدست استفاده کنید؛ با کمک قاشق، مواد را روی ورقه بریزید، حداقل 10 سانتی متر فاصله بین کوکی ها و 5 سانتی متر از لبه های لیس از زمانی که کوکی ها پخش می شوند فاصله باشد.
8. کوکی ها را به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آنها کمی قهوه ای شوند بپزید.
9. قبل از سرو اجازه دهید کوکی ها روی توری خنک شوند.