دستور تهیه پیاز سوخاری
پیاز سوخاری یک میان وعده خوشمزه است که به روش های مختلفی تهیه می شود. همانطور که از نام آن پیداست، اجزای اصلی آن، پیاز و آرد سوخاری است. اما در مدل های مختلف، برخی مواد غذایی به این ترکیب اضافه می شود.
پیاز یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد اما متاسفانه برخی افراد به خصوص کودکان آن را دوست ندارند و از خوردن آن سر باز می زنند. پیاز سوخاری یک گزینه عالی برای اینگونه افراد است. چون هم ظاهر آن وسوسه انگیز است و هم از بوی پیاز در آن خبری نیست.
پس پیشنهاد می کنیم حتما پیاز سوخاری را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
پیاز سوخاری ترد
طرز تهیه پیاز سوخاری (اسنک پیاز)
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری:
-
پیاز 5 عدد -
تخم مرغ 3 عدد -
شیر 1 لیوان -
نمک 2 قاشق چایخوری -
پودر سیر 2 قاشق چایخوری -
دارچین 1 قاشق چایخوری -
آرد سفید و آرد سوخاری به مقدار لازم
مراحل تهیه پیاز سوخاری:
ابتدا پیازها را بصورت حلقه ای خرد کنید، سعی کنید حلقه ها زیاد نازک نباشند. داخل کاسه ای شیر، آرد سفید، پودر دارچین، نمک و پودر سیر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید تا به غلظتی مانند ماست برسد.
در این مرحله از تهیه پیاز سوخاری روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. آرد سوخاری را در کاسه ای کنار دستتان قرار دهید. پیازها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید. سپس به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمائید.
پس از اینکه طلایی شد خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
پیاز سوخاری مجلسی
طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری پفکی:
-
دوغ: 3 فنجان -
پیاز: 2 عدد (پیاز شیرین حلقه شده) -
آرد: 330 گرم -
پودر پیاز: 3 قاشق غذاخوری -
پودر سیر: 3 قاشق غذاخوری -
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری -
فلفل سیاه: یک و نیم قاشق چایخوری -
روغن کانولا: 4 فنجان
مراحل تهیه پیاز سوخاری پفکی:
دوغ را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز ها را به شکل حلقه ای برش دهید و لایه ها را جدا کنید. حلقه های پیاز را به دوغ اضافه کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
در این مرحله از تهیه پیاز سوخاری به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آن ها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.
پیاز را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شود (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و بعد به یک دستمال تمیز انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود.
چطور پیاز سوخاری درست کنیم ؟
طرز تهیه پیاز سوخاری مجلسی
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری مجلسی:
-
پیاز حلقه شده به میزان دلخواه -
آرد سفید 2 پیمانه -
تخم مرغ 2 عدد -
آب یخ 1 لیوان -
آرد سوخاری به مقدار لازم -
پودر سیر و فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری -
نمک ۱ قاشق چایخوری
مراحل تهیه پیاز سوخاری مجلسی:
ابتدا پیازها را به شکل حلقه ای برش دهید و حلقه ها را از هم جدا کنید. حالا در یک کاسه بزرگ آرد، تخم مرغ، آرد سوخاری، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید. حالا آب یخ را در یک ظرف بریزید و پیازهای حلقه ای شده را در آن آب قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بماند.
سپس یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود. در این مرحله از تهیه پیاز سوخاری مجلسی، پیازها را یکی یکی از آب درآورید و در مواد خشکتان بزنید و بعد در ماهیتابه بیندازید تا سرخ شود.
در صورت تمایل می توانید به مواد خشکتان پودر سیر هم اضافه کنید. وقتی پیازها سرخ شدند، آن ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی شان برود. حالا می توانید نوش جان کنید.
پیاز سوخاری ساده
طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری رستورانی:
-
پیاز خام -
آرد گندم یا آرد سفید -
آرد یا پودر سوخاری -
تخم مرغ -
نمک -
زرچوبه
مراحل تهیه پیاز سوخاری رستورانی:
ابتدا پیاز را پوست کنده و بشویید و بعد از خشک کردن به صورت حلقه حلقه ببرید. بهتر است ضخامت حلقه ها بین ۱ تا ۱.۵ سانت باشد. حالا حلقه ها را از هم جدا کنید. بهتر است هر کدام از حلقه ها دیگر از ۲ لایه پیاز بیشتر نباشد تا پیازها موقع سوخاری شدن نرم بشوند و بپزند.
حالا تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با مقدار کافی نمک و زردچوبه هم بزنید تا از لختی در بیاید. در این مرحله از طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی، هر یک از پیازها را در تخم مرغ فرو ببرید، سپس در آرد سفید بغلتانید تا همه قسمت های پیاز به آرد آغشته شود.
دوباره آن ها را یکی یکی در تخم مرف بزنید و این بار آن ها را به آرد سوخاری آغشته کنید. حالا در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. وقت خوب داغ شد، پیازها را در آن بگذارید تا سرخ شوند. سپس آن ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی شان برود. حالا می توانید نوش جان کنید.
گردآوری توسط مجله اینترنتی دلگرم
نیلوفر گلی فروشانی