دستور تهیه روکر موز مجلسی
اگر به دنبال یک دسر خوشمزه برای مهمانی ها و جشن های خود هستید، ما به شما روکر موز را پیشنهاد می کنیم. روکر موز یک دسر ایتالیایی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. اگر یک بار آن را درست کنید حتما طرفدارش خواهید شد.
تا انتها با دلگرم همراه باشید تا شما را با تهیه این دسر خوشمزه ایتالیایی آشنا کنیم.
طرز تهیه دسر روکر موز
مواد لازم برای تهیه روکر موز:
-
پودر ژله موزی 1 بسته -
آب سرد 1/2 پیمانه -
پنیر خامه ای 150 گرم -
بیسکوییت پتی بور 1 بسته -
شکر 2/3 پیمانه -
وانیل 1/4 قاشق چایخوری -
زرده تخم مرغ 2 عدد -
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری -
آب جوش 2 پیمانه -
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری -
خامه فرم گرفته 350 گرم -
آرد نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری -
موز 2 عدد
مراحل تهیه روکر موز:
پودر ژله را در دو پیمانه آب جوش حل کرده می گذاریم سرد شود. نیمی از ژله را در قالب ریخته در یخچال قرار می دهیم تا ببندد. یک عدد موز را حلقه کرده روی ژله بسته شده را تزیین می کنیم و بقیه ژله نیم بند را روی آن میریزیم و در یخچال قرار می دهیم.در این مرحله از طرز تهیه روکر موز زرده ها، شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و کشدار شود. در انتها آرد نشاسته ذرت را اضافه می کنیم. شیر را جوش آورده به زرده ها اضافه می کنیم. مواد را روی بخار گذاشته و هم می زنیم تا غلیظ شود سپس برداشته و می گذاریم خنک شود.
250 گرم از خامه فرم گرفته را با پنیر با دور کم همزن میزنیم. کرم را به مخلوط فوق اضافه می کنیم. ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم می افزاییم. بیسکوییت و موز خرد شده که آبلیمو به آن زده ایم را به کرم اضافه می کنیم.حالا کرم نیم بند را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میگذاریم. سپس از قالب خارج کرده ودر ظرف دلخواه تزیین می کنیم.
طرز تهیه روکر موز ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موزی:
-
2 لیوان شیر -
3/4 پیمانه شکر -
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت -
200 گرم خامه -
100 گرم پنیر لبنه -
1 عدد تخم مرغ -
1 بسته ژله موز -
2 قاشق غذاخوری ژلاتین -
1/3 پیمانه آب -
2 عدد موز -
1 پیمانه گردو خرد شده دلخواه -
کمی وانیل
حتماً بخوانید:
تهیه کرم موز یک دسر خوشمزه
مواد لازم کرم موز : -*- موز متوسط 4 عدد-*- پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپ خوری سرپر-*- شیر 2 پیمانه-*- شکر 1/2 پیمانه-*- خامه صبحانه 1 پیمانه-*- وانیل 1/2…
مراحل تهیه دسر روکر موزی:
ابتدا ژلاتین را با آب به روش بنماری حل می کنیم. ژله را با یک و نیم لیوان آبجوش حل می کنیم، نصف ژله را می ریزیم داخل قالب و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. آن را خارج کرده و روی آن را موز می چینیم و مقداری ژله می ریزیم و به مدت 5 دقیقه در فریزر می گذاریم تا ببندد.
بعد آن را خارج کرده و مابقی ژله را می ریزیم و در فریزر می گذاریم و مرحله بعدی تهیه روکر موزی را شروع می کنیم. در این مرحله شیر، نشاسته ذرت و شکر را روی حرارت می گذاریم، کمی که گرم شد تخم مرغ را با وانیل هم میزنیم و در موادمان میریزیم. شعله را کم می کنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی شود.
وقتی آماده شد ژلاتین را اضافه می کنیم و کمی که سرد شد به آن مخلوط خامه و پنیر خامه ای را اضافه می کنیم و بعد موز خرد شده و گردو را اضافه می کنیم و روی ژله موز میریزیم.
برای چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد بعد از قالب جدا می کنیم. اگر به قالب پلاستیکی روغن جامد بزنیم ژله به راحتی جدا می شود. اگر باز هم جدا نشد 3 تا 5 ثانیه قالب را در ظرف آبجوش بگذارید تا جدا شود. نوش جان.