روش پخت کیکی مناسب با بافتی نرم و عالی
مواد لازم برای تهیه ی کیک باقلوایی
-
ارد سفيد قنادي (اردكيك) : دو ليوان -
روغن مايع : نصف ليوان -
تخم مرغ : چهار عدد -
شکر : نصف لیوان -
وانيل : نصف ق چ -
بكينگ پودر (كه بايد به همراه ارد سه بار الك بشه) : يك ق م -
پودر نارگيل يك ليوان -
شير داغ : يك ليوان -
داغي شير به حدي باشه كه بتونيد بخوريد و دهان سوز نباشه. -
سايز قالب من بيست و هفت در پانزده هست كف قالب رو با ارده چرب كنيد يا كاغذ روغني پهن كنيد، (فر رو بيست دقيقه قبل گرم كنيد دماي صد و هشتاد)
طرز تهیه ی کیک باقلوایی یا کیک پوپک
-
تخم مرغ ها رو در ظرف استيل يا چيني ريخته با هم زن دو دقيقه هم بزنيد. -
بعد وانيل يا هل را اضاف كنيد و بعد از ان شكر را اضاف كرده . -
پنج شش دقيقه با هم زن هم بزنيد تا حسسسابي پف كند در اين زمان شير داغ را اضاف كنيد . -
دو دقيقه هم بزنيد و بعد پودر نارگيل و روغن را اضاف كنيد و يك دقيقه هم بزنيد. -
در اخر هم ارد را طي سه مرحله با هم زن اضاف كنيد . -
هر مرتبه هفت ثانيه اخر كار هم ده ثانيه با ليسك يا با قاشق هم بزنيد تا همه مواد مخلوط شوند. -
مواد را در مركز قالب ريخته و صاف كنيد و در فر به مدت چهل تا پنجاه دقيقه قرار دهيد يعني تا زماني كه دور كيك حسابي طلايي شود . -
دما صد و هشتاد بعد از اين زمان فر بالا رو روشن كنيد و اجازه دهيد روي كيك طلايي شود، بعد از فر در اورده روي پنجره فلزي گذاشته تا حسابي خنك شود . -
بعد در ظرف مورد نظر گذاشته و برش دهيد و شربت خنك را روي كيك بريزيد.
طرز تهيه شربت مناسب برای کیک باقلوایی
-
يك ليوان سر خالي شكر و نصف ليوان مخلوطي از اب و گلاب را به شكر اضاف كنيد . -
ميتونيد كلا گلاب بريزيد ولي من مخلوطي از اب و گلاب كه روي هم نصف ليوان ميشد ريختم. -
روي حرارت كممممم گذاشته و اجازه بديد كه شكر اب بشه. -
در اينجا ميتونيد يكم زعفرون دم كرده اضاف كنيد تقريبا يك ق غ- بعد از اينكه شكر ها اب شدند يك ق چ ابليمو به شربت اضاف كنيد . -
بعد از دو دقيقه قل خوردن شربت امادس اجازه دهيد خنك شود و روي كيك خنك بريزيد . -
شيريني كيك اندازه هست نگران نباشيد. -
به جاي پودر نارگيل پودر گردو یا بادام يا پسته يا فندق هم ميشه استفاده كرد ، خلاصه با همه نوعش محشره .
نکته ی مهم : دوستان شير داغ باعث ميشه كيك بافت پوك تري داشته باشه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی