طرز تهیه کوکی هندوانه ای فانتزی و زیبا
برای زیباترشدن سفره شب یلدای شما کوکیهای هندوانهای گزینه مناسبی است. که تلفیقی از ظاهر نوستالژیک هندوانه و طعم شیرینیهای سالم و خوشمزه میباشد. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای سالم و خوشمزه
-
مواد لازم -
کره: 4/3 پیمانه -
پودر شکر: 4/3 پیمانه -
تخم مرغ: 1 عدد -
پودر بادام: 2/1 قاشق چایخوری -
آرد سفید: 2 و 4/1 پیمانه -
نمک: نوک چاقو -
بکینگ پودر: 4/1 قاشق چایخوری -
رنگ قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام -
کنجد سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کوکی خوشمزه و خانگی
-
در یک کاسه بزرگ کره را با پودر شکر زده تا پفکی و سبک شود، سپس تخم مرغ را به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند. -
مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید. -
خمیر آماده شده را 3 قسمت کرده و یک قسمت را رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید تا رنگ دلخواه و شبیه هندوانه را بدهد و قسمت باقیمانده را به رنگ طبیعی نگاه دارید. -
خمیر قرمز را به صورت استوانه ای در آورید و آنرا با دو خمیر دیگر در نایلون پیچیده و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید. -
خمیر سفید و سبز را به کمک وردنه باز کنید، به ترتیب خمیر ساده و سپس خمیر سبز را به دور خمیر قرمز رنگ بپیچانید و دوباره خمیر هندوانه ای شکل را برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید. -
خمیر را به دایره های نازک برش زده و هر دایره را نصف کنید تا شبیه نیمی از برش هندوانه شود، روی خمیر بیسکوئیت ها را کنجد سیاه بزنید تا تخمه هندوانه ایجاد شود. -
بیسکوئیت ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 6 الی 8 دقیقه قرار دهید، سپس خارج کرده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد چیده و سرو نمائید
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی