طرز تهیه ی کوکوی بادکوبه یا چغرتمه



طرز تهیه چغرتمه یا کوکوی بادکوبه ای


در این آموزش شما علاقه مندان به هنر آشپزی را با طرز تهیه کوکو بادکوبه ای آشنا می کنیم. این کوکوی خوشمزه می تواند گزینه مناسبی برای تنوع بخشیدن به غذاهای مورد استفاده با نان در بزنامه غذایی هفتگی شما باشد. با دلگرم همراه شوید.


کوکو بادکوبه ای – حس تازگی با غذای ارگانیک


مواد اولیه کوکو بادکوبه ای


  • پیاز : 2 عدد

  • مرغ : 2 تکه

  • تخم مرغ : 7 عدد

  • سیب زمینی : 2 عدد

  • نمک : به میزان لازم

  • فلفل : به میزان لازم

  • زرد چوبه : به میزان لازم

  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه کوکو بادکوبه ای


  1. برای تهیه کوکوی بادکوبه ای، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید، درون ظرفی مقداری روغن ریخته بعد از داغ شدن سیب زمینی ها و نمک را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا سرخ شوند.

  2. سینه مرغ را ریز کرده در ظرف دیگری بریزید، مقداری آب و نمک به آن اضافه کرده، حرارت را روشن کنید. سپس پیاز را ریز کرده برای طعم بهتر آن به مرغ اضافه نمایید، زمان دهید تا مرغ ها پخته شوند، سپس مرغ ها را ریش ریش کرده درون ظرفی بریزید،

  3. باقی مانده پیاز ها را نگینی ریز کرده، درون ظرفی روغن بریزید، و بگذارید تا طلایی شوند، سپس مقداری نمک، فلفل، زرد چوبه و آبلیمو را اضافه و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید، مرغ را به پیاز اضافه کرده تفت دهید، رب را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید،

  4. در این مرحله مواد را درون ظرف بزرگی بریزید، تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید.

  5. سپس درون تابه مقداری روغن ریخته بگذارید تا داغ شود، کوکو را درون تابه بریزید و حرارت را کم کنید، زمان دهید تا یک طرف کوکو خوب سرخ و طلایی شود، ظرف صافی را برای برگرداندن کوکو بردارید روی تابه قرار دهید

  6. کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. کوکو را برش بزنید و در ظرف بچینید و به وسیله خلال پسته، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تزیین نمایید،


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  توصیه هایی کوتاه ویژه کدبانوهای خانه

دیدگاهتان را بنویسید