طرز تهیه کدو سوخاری در فر خوشمزه و عالی
در این مطلب طرز تهیه یه پیش غذا یا میان وعده خیلی خوشمزه و ترد و لذیذ و در عین حال سالم و کم کالری رو بهتون یاد میدم که با کدو سبز درست میشه. با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه کدو سوخاری
-
کدو سبز متوسط 2 عدد -
آرد سوخاری دانه درشت (پانکو) 100 گرم -
پنیر پارمزان رنده شده 70 گرم -
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری -
ریحان خشک خورد شده 1 قاشق غذاخوری -
نمک 1 قاشق چایخوری -
فلفل 1 قاشق چایخوری -
تخم مرغ 2 عدد -
سس مارینارا 230 گرم
طرز تهیه کدو سوخاری رژیمی
-
فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت از قبل روشن کنید تا داغ شود. -
روی سینی فر یک کاغذ روغنی مخصوص آشپزی قرار دهید. -
کدو را مانند خلال سیب زمینی سرخ کرده برش زده و کنار بگذارید. -
در یک کاسه، آرد سوخاری، پنیر پیتزا، ریحان خورد شده، پودر سیر و نمک و فلفل را ریخته و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. -
تخم مرغ ها را در یک کاسه کم عمق جداگانه زده و کنار بگذارید. -
برش کدو را ابتدا در تخم مرغ زده شده قرار داده و سپس در مخلوط آرد سوخاری قرار دهید و روی کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید. -
سینی را روی پنجره وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کدوها پخته و سوخاری شوند. -
در نیمه پخت سینی را در فر بچرخانید تا آن طرف سینی نیز خوب حرارت ببیند. -
کدوهای سوخاری را به همراه سس مارینارا سرو کنید. نوش جان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی