طرز تهیه ی کباب ترش گیلانی به روش ساده و خوشمزه



تهیه کباب ترش با فرمول ساده


در این بخش از سایت دلگرم طرز تهیه کباب ترش را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.با دلگرم همراه شوید.


کباب ترش – طرز تهیه کباب ترش گیلانی


مواد لازم برای کباب ترش ( گیلان )


  • گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم

  • گردوی چرخ شده 100 گرم

  • رب انار 3 قاشق غذاخوری

  • پیاز 1 عدد

  • سیر 2 حبه

  • روغن زیتون یا مایع 1/2 لیوان

  • جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون 3 قاشق خرد شده

  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه کباب ترش دلچسب


  1. درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید .

  2. سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

  3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

  4. سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ).

  5. کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.


دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش


  • برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.

  • گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است استفاده می کنند.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  چگونه یک سالاد ماکارونی رژیمی درست کنیم

دیدگاهتان را بنویسید