آموزش پخت پوره سیب زمینی
یکی از ساده ترین و بی دردسر ترین چیزایی که میشه با سیب زمینی درست کرد پوره سیب زمینی هستش. پوره سیب زمینی میتونه یه عصرونه یا پیش غذای خوشمزه و بی دردسر یا گزینه ای برای کنار غذا های گوشتی مثل استیک باشه. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
-
سیب زمینی متوسط 4 عدد -
کره 100 گرم -
شیر یا خامه 3/4 لیوان -
جعفری خرد شده مقداری
طرز تهیه ی پوره ی خوشمزه و آسان سیب زمینی
پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد.
مرحله اول برای تهیه ی پوره
سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس سیب زمینی ها را پوست بکنید و درشت خرد کنید.آن ها را بپزید یا بخارپز کنید (پیشنهاد میشود سیب زمینی را با پوست داخل فر بگذارید و کباب کنید).
مرحله دوم
سیب زمینی ها را به همان صورت داغ رنده یا له کنید.
مرحله سوم
سپس کره نرم شده در دمای اتاق ، شیر یا خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به بافتی کرمی برسید.
پوره سیب زمینی با کره
مقداری آویشن یا جعفری خرد شده روی پوره بریزید و گرم سرو کنید.
نکته ها برای داشتن پوره ی خوشمزه تر
-
این پوره سیب زمینی مجلسی و مناسب تزیین و سرو همراه با غذاست و به راحتی میتوانید با ماسوره فرم دلخواه تان را در کنار غذا ایجاد کنید. -
شنیسل مرغ و فیله مرغ گریل از دیگر غذاهای خوشمزه ای هستند که تقریبا همیشه با پوره سیب زمینی سرو میشوند
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی