طرز تهیه ی میگو کبابی خوشمزه + سس مخصوص



طرز تهیه میگوی کبابی + راز میگو کبابی خوش طعم


میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای بدن انسان بسیار ضروری است. امروز قصد داریم یک روش ساده برای تهیه ی یک میگوی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و خاص


مواد لازم برای تهیه میگو ی خوشمزه


  • میگو 1 کیلو

  • برگ ریحان خرد شده 1/4 پیمانه

  • سس گوجه 2 و 1/2 قاشق سوپخوری

  • پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

  • پرک فلفل 1/4 قاشق چایخوری

  • آب لیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

  • شکر 1/2 قاشق چایخوری

  • موسیر تازه 1 تکه بزرگ

  • نمک 1 قاشق چایخوری

  • سیر تازه و خرد شده 4 حبه درشت


نکات مهم برای تهیه ی میگو کبابی


  • میگو یکی از مفیدترین و سالم ترین موادی است که در آشپزی و پخت انواع غذاها می توان از آن استفاده کرد.

  • میگو منبع عالی انواع ویتامین ها و پروتئین هاست و حتما باید در برنامه غذایی خانواده گنجانده شود.

  • در پخت میگو کبابی باید نکاتی را رعایت کرد و برای رفع بوی زهم آن از سبزیجات و مواد تازه دیگری استفاده کرد و بهتر است که میگو در سس مخصوص مرینیت خوابانده شود تا بوی زهم آن گرفته شود .

  • باید سس مخصوص میگو کبابی خوش طعم و خوش عطر باشد تا میگوی کباب شده هم خوش طعم و لذیذ باشد و هم بوی تند یا زهم نداشته باشد.


طرز تهیه میگو کبابی


  1. در شروع کار میگو را آماده نمایید. اگر میگوی پاک و تمیز فریز شده خریداری کرده اید حتما آن را در دمای محیط قرار دهید تا یخ زدایی شود

  2. می توانید داخل کیسه میگو آب گرم بریزید تا میگوها سریعا یخ زدایی شوند.

  3. اگر میگو را تازه خریداری کرده اید آن را به خوبی تمیز کنید و رگ پشت آن را بگیرید.

  4. در اولین بخش از کار سس مخصوص برای مرینیت و خواباندن میگو را آماده نمایید.

  5. برای آماده سازی سس مخصوص از غذاساز کوچک یا بلند استفاده نمایید.

  6. روغن زیتون ، سس گوجه ، آب لیموی تازه ، نمک ، پودر آویشن ( من از آویشن تازه استفاده کردم ) ، ریحان تازه و خرد شده ، نمک ، شکر، موسیر تازه و خرد شده ، سیر های ریز خرد شده و پرک فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید.

  7. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و آنقدر غذاساز را روشن نگه دارید تا تمام مواد با هم یک سس یکدست و یکنواخت ایجاد کند.

  8. مواد درشت را ابتدا خرد کنید و سپس داخل غذاساز بریزید تا سس بهتری داشته باشید . مثلا سیر و موسیر را حتما خرد کنید.

  9. بعد از اینکه سس آماده شد باید میگو ها را داخل سس مرینیت نمایید.

  10. میگوها را داخل سس بریزید و به خوبی مخلوط کنید باید هر دانه میگو یک لایه سس روی خود داشته باشد و کاملا با سس مخلوط شود.

  11. 1 ساعت میگوها را مرینیت نمایید تا طعم و عطر سس به خورد میگو رود.

  12. می توانید ظرف سس و میگوها را در دمای محیط بگذارید تا زمان مرینیت کامل شود اما اگر دمای محیط خیلی گرم است ظرف را در یخچال بگذارید و کمی بیشتر از یک ساعت صبر کنید.

  13. سپس میگوهای مرینیت شده را به سیخ بکشید. از سیخ های خیلی نازک استفاده کنید.

  14. میگوها را کمی خم کنید و سیخ را از وسط میگو رد کنید به طوری که دم میگو در پایین و سر آن بالا باشد.

  15. تمام میگوها را به همین ترتیب سیخ بکشید و آماده کنید. باید یک لایه سس روی میگوهای به سیخ شده باشد تا طعم و عطر آنها دلپذیر گردد.

  16. اگر از باربیکیو برای کباب کردن استفاده می کنید آن را روشن نمایید و با حرارت متوسط کمی گرم کنید.

  17. سپس دستمالی را با روغن خوراکی کاملا چرب کنید و روی صفحه گریل بکشید تا صفحه کاملا چرب شود.

  18. سپس میگوهای سیخ کشیده شده را روی صفحه بچینید.

  19. اگر هم از منقل و ذغال استفاده می کنید ذغال ها را گداخته کنید و میگوها را روی ذغال گداخته کباب کنید. البته میزان ذغال نباید زیاد باشد. هر طرف سیخ میگوها را 2 دقیقه حرارت دهید.

  20. حرارت دهی بیشتر نباشد چون میگو سفت و بدمزه خواهد شد.بعد از اینکه هر طرف میگوها را فقط 2 دقیقه حرارت دادید میگو کبابی شما با بهترین طعم و مزه آماده خواهد بود.

  21. می توانید آن را سرو کنید و از طعم عالی و عطر خوب آن لذت ببرید. در کنار این میگو کبابی می توانید انواع سبزیجات و سالادهای کامل را سرو نمایید.

  22. طعم این میگو کبابی عالی است و هیچ بوی تند و زهمی از آن استشمام نمی شود.

  23. به راحتی و در کمترین زمان می توانید این میگو کبابی خوشمزه و عالی را تهیه کنید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  مربای انجیر

دیدگاهتان را بنویسید