طرز تهیه ی مرغ شکم پر + سس مخصوص



اصول لازم برای تهیه ی مرغ شکم پر خوش طعم


مواد لازم برای تهیه ی مرغ شکم پر


  • مرغ : 1 عدد

  • رب انار : سه قاشق غذا خوری

  • مغز گردوی چرخ شده : یک فنجان

  • آلو و قیسی خرد شده : نصف فنجان

  • پیاز سرخ شده : 2 قاشق سوپخوری

  • زعفران ساییده : نصف قاشق چایخوری

  • زرشک :2 قاشق سوپخوری

  • شکر : یک قاشق سوپخوری

  • آب لیمو یا آب نارنج : 3-2 قاشق سوپخوری

  • نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه ی مرغ شکم پر


  1. جاي همگي سبز، يه مرغ كوچك رو تميز شستم و از شب قبل شكمش رو با پياز داغ و الو بخاراو كشمش و گردو و سه ق غ رب انار پر کردم.

  2. كه همه اينا رو تفت داده بودم و اخر كار هم يكم نمك و زردچوبه بهش زده بودم رو داخل شكم مرغ كردم .

  3. و شكم رو دوختم يه نخ هم به دور تا دور رون گره زدم ،قسمت گردن هم پوست رو جمع كردم و دوختم تا مواد شكم مرغ از اون قسمت بیرون نزنه.

  4. شب تا صبح به همين صورت تو يخچال بود صبح يه پياز بزرگ رو با يه گوجه بزرگ و يه هويج كه همرو با هم بزرگ خرد كردم رو با يكم روغن تفت دادم .

  5. یک ق غ هم رب گوجه و نمك و زردچوبه و يكم دارچين زدم و همرو تفت دادم تا نصف قابلمه اب ريختم ابه شير، مرغ شكم پر رو گذاشتم توي قابلمه در قابلمه رو گذاشتم به مدت دو ساعت و نيم با حرارت كم پخت.

  6. بعد يه چنگال زدم به سينه مرغ ببينم پخته اگه پخته بود خاموش كنيد اگه نه نيم ساعت ديگه بزاريد، بعد از پخت خاموش كنيد و بزاريد خنك بشه.

  7. بعد برداريد و در روغن سرخ كنيد .


divider


روش تهیه ی سس مخصوص با طعم عالی


بعد از سرخ شدن من سس روش ريختم كه شامل نصفه فنجون اب و نصفه فنجون اب نارنج و يكم نمك و فلفل و يك ق مرباخوري رب گوجه بود ريختم رو روغني كه مرغ توش سرخ ميشد و گذاشتم تبخير بشه و خوشرنگ بشه بعد با قاشق سس ها رو ميريختم رو مرغ و بعد اروم برداريد و درظرف مورد نظر بريزيد، نوش جان.


divider


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  دستور تهیه ته چین کباب تابه ای

دیدگاهتان را بنویسید