اصول لازم برای تهیه ی مرغ شکم پر خوش طعم
مواد لازم برای تهیه ی مرغ شکم پر
-
مرغ : 1 عدد -
رب انار : سه قاشق غذا خوری -
مغز گردوی چرخ شده : یک فنجان -
آلو و قیسی خرد شده : نصف فنجان -
پیاز سرخ شده : 2 قاشق سوپخوری -
زعفران ساییده : نصف قاشق چایخوری -
زرشک :2 قاشق سوپخوری -
شکر : یک قاشق سوپخوری -
آب لیمو یا آب نارنج : 3-2 قاشق سوپخوری -
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه ی مرغ شکم پر
-
جاي همگي سبز، يه مرغ كوچك رو تميز شستم و از شب قبل شكمش رو با پياز داغ و الو بخاراو كشمش و گردو و سه ق غ رب انار پر کردم. -
كه همه اينا رو تفت داده بودم و اخر كار هم يكم نمك و زردچوبه بهش زده بودم رو داخل شكم مرغ كردم . -
و شكم رو دوختم يه نخ هم به دور تا دور رون گره زدم ،قسمت گردن هم پوست رو جمع كردم و دوختم تا مواد شكم مرغ از اون قسمت بیرون نزنه. -
شب تا صبح به همين صورت تو يخچال بود صبح يه پياز بزرگ رو با يه گوجه بزرگ و يه هويج كه همرو با هم بزرگ خرد كردم رو با يكم روغن تفت دادم . -
یک ق غ هم رب گوجه و نمك و زردچوبه و يكم دارچين زدم و همرو تفت دادم تا نصف قابلمه اب ريختم ابه شير، مرغ شكم پر رو گذاشتم توي قابلمه در قابلمه رو گذاشتم به مدت دو ساعت و نيم با حرارت كم پخت. -
بعد يه چنگال زدم به سينه مرغ ببينم پخته اگه پخته بود خاموش كنيد اگه نه نيم ساعت ديگه بزاريد، بعد از پخت خاموش كنيد و بزاريد خنك بشه. -
بعد برداريد و در روغن سرخ كنيد .
روش تهیه ی سس مخصوص با طعم عالی
بعد از سرخ شدن من سس روش ريختم كه شامل نصفه فنجون اب و نصفه فنجون اب نارنج و يكم نمك و فلفل و يك ق مرباخوري رب گوجه بود ريختم رو روغني كه مرغ توش سرخ ميشد و گذاشتم تبخير بشه و خوشرنگ بشه بعد با قاشق سس ها رو ميريختم رو مرغ و بعد اروم برداريد و درظرف مورد نظر بريزيد، نوش جان.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی