مربا گلابی، یک مربای پاییزی خوش طعم
گلابی یکی از میوههای بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامینهای C و E کلسیم، منیزیم آهن و روی است و در زیبایی پوست نیز، تأثیر به سزایی دارد. همچنین استفاده از گلابی، توسط مادران باردار تأثیر به سزایی در زیبایی نوزاد آنها دارد.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم جهت تهیه ی مربای گلابی
-
گلابی درسته: ۸ عدد -
شكر: حدود یك كیلوگرم -
جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری -
آب: حدود نیم لیتر -
در صورت تمایل، وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
روش تهیه مربای گلابی
-
ابتدا گلابیها را پوست كنده و دقت میكنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست كندن گلابیها، آنها را داخل یك ظرف پر از آب سرد شناور میكنیم. -
بعد از یك ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابیها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم میپزیم تا تقریبا نرم شوند. -
ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابیها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم. -
پس از پخته شدن گلابیها آنها را از آب بیرون آورده و كنار میگذاریم. شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و میجوشانیم. -
در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه میكنیم. -
گلابیها را داخل شربت زلال و قوام آمده میگذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش میكنیم. -
جوهرلیمو را روی مربا ریخته و به هم میزنیم. در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا مربا یك شب در دمای محیط بماند. -
سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته در یخچال نگهداری میكنیم. -
مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد.
مربای گلابی به روش دوم ( با زعفران و گلاب و سركه )
مواد لازم جهت تهیه مربا گلابی با زعفران
-
گلابی درسته: ۸ عدد -
شكر: حدود یك كیلوگرم -
جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری -
آب: حدود نیم لیتر -
در صورت تمایل، وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
روش تهیه مربای گلابی خوشمزه
-
ابتدا گلابیها را پوست كنده و دقت میكنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست كندن گلابیها، آنها را داخل یك ظرف پر از آب سرد شناور میكنیم. -
بعد از یك ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابیها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم میپزیم تا تقریبا نرم شوند. -
ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابیها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم. -
پس از پخته شدن گلابیها آنها را از آب بیرون آورده و كنار میگذاریم. -
شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و میجوشانیم. -
در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه میكنیم. -
گلابیها را داخل شربت زلال و قوام آمده میگذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش میكنیم. -
جوهرلیمو را روی مربا ریخته و به هم میزنیم. در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا مربا یك شب در دمای محیط بماند. -
سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته در یخچال نگهداری میكنیم. -
مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی