مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی مربای گلابی خوشمزه و دلپذیر

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



مربا گلابی، یک مربای پاییزی خوش طعم


گلابی یکی از میوه‌های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین‌های C و E کلسیم، منیزیم آهن و روی است و در زیبایی پوست نیز، تأثیر به سزایی دارد. همچنین استفاده از گلابی، توسط مادران باردار تأثیر به سزایی در زیبایی نوزاد آنها دارد.با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم جهت تهیه ی مربای گلابی


  • گلابی درسته: ۸ عدد

  • شكر: حدود یك كیلوگرم

  • جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری

  • آب: حدود نیم لیتر

  • در صورت تمایل، وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه


روش تهیه مربای گلابی


  1. ابتدا گلابی‌ها را پوست كنده و دقت می‌كنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست كندن گلابی‌ها، آنها را داخل یك ظرف پر از آب سرد شناور می‌كنیم.

  2. بعد از یك ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابی‌ها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم می‌پزیم تا تقریبا نرم شوند.

  3. ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابی‌ها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم.

  4. پس از پخته شدن گلابی‌ها آنها را از آب بیرون آورده و كنار می‌گذاریم. شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و می‌جوشانیم.

  5. در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه می‌كنیم.

  6. گلابی‌ها را داخل شربت زلال و قوام آمده می‌گذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش می‌كنیم.

  7. جوهرلیمو را روی مربا ریخته و به هم می‌زنیم. در قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا مربا یك شب در دمای محیط بماند.

  8. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته در یخچال نگهداری می‌كنیم.

  9. مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد.


مربای گلابی به روش دوم ( با زعفران و گلاب و سركه )


مواد لازم جهت تهیه مربا گلابی با زعفران


  • گلابی درسته: ۸ عدد

  • شكر: حدود یك كیلوگرم

  • جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری

  • آب: حدود نیم لیتر

  • در صورت تمایل، وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه


روش تهیه مربای گلابی خوشمزه


  1. ابتدا گلابی‌ها را پوست كنده و دقت می‌كنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست كندن گلابی‌ها، آنها را داخل یك ظرف پر از آب سرد شناور می‌كنیم.

  2. بعد از یك ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابی‌ها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم می‌پزیم تا تقریبا نرم شوند.

  3. ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابی‌ها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم.

  4. پس از پخته شدن گلابی‌ها آنها را از آب بیرون آورده و كنار می‌گذاریم.

  5. شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و می‌جوشانیم.

  6. در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه می‌كنیم.

  7. گلابی‌ها را داخل شربت زلال و قوام آمده می‌گذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش می‌كنیم.

  8. جوهرلیمو را روی مربا ریخته و به هم می‌زنیم. در قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا مربا یك شب در دمای محیط بماند.

  9. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته در یخچال نگهداری می‌كنیم.

  10. مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  تخم مرغ با روکش پوره سیب زمینی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *