طرز تهیه مافین پیتزایی با خمیر جادویی پیتزا
مافین پیتزا نوعی مافین غذایی یا کیک غذایی جدید و جالب است که با انواع خمیر پیتزا تهیه میشود.این مافین بسیار پر طرفداره و طرز تهیه آن هم بسیار آسان هست .امروز به آموزش آن می پردازیم .با دلگرم همراه شوید.
دستور پخت مافین پیتزایی به صورت مرحلهای
مواد لازم برای تهیه مافین پیتزایی
-
شیر ولرم ۱/۲: پیمانه -
مایه خمیر فوری : ۱/۲ قاق مرباخوری -
شکر نرم ۱/۲: قاشق مرباخوری -
آرد سفید الک شده ۱: پیمانه -
ژامبون یا کوکتل گوشت نگینی خرد شده : ۲۰۰ گرم -
پیازچه حلقهای خرد شده : ۲ ساقه -
فلفل دلمهای رنگی نگینی خرد شده : ۱/۴ پیمانه -
تخم مرغ : ۳ عدد -
روغن مایع ۴: قاشق غذاخوری -
نمک، فلفل، :به میزان لازم -
پنیر موزارلا رنده شده : به میزان لازم
مراحل تهیه مافین پیتزایی
-
اول فر رو روشن میکنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیمش میکنیم، کپسولهای مخصوص مافین رو توی قالب قرار میدیم و بعد برای شروع توی یک کاسه شیر رو که همونطور که گفته شده باید ولرم و حرارتی حدوداً ۴۰ درجه داشته باشه میریزم. -
سپس شکر رو که بهتره دونه ریز و نرم باشه به شیر اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. -
حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه میرسه. خمیر مایه رو اضافه میکنیم و با شیر و شکر در حد مخلوط شدن هم میزنیم و ۵ دقیقه یک جای گرم آشپزخونه قرارش میدیم تا مایع خمیر فعال بشه. -
تخم مرغها توی یک کاسه دیگه میشکنیم و با همزن دستی همشون میزنیم تا حباب دار بشه. -
سوسیس یا ژامبون خرد شده رو به همراه فلفل دلمهای و پیازچه به تخم مرغ هم زده اضافه و با هم مخلوطشون میکنیم. -
روغن مایع یا کره آب شده رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم. -
و حالا نوبت افزودن آرد به همراه نمک، آویشن و فلفل میرسه. همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه. -
مخلوط املت رو با کمک یک ملاقه کوچیک یا اسکوپ بستنی داخل کپسولهای مافین میرزیم به صورتی که ۳/۴ کپسولها رو پر کنه و بعد مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی مافینها میریزیم. حتماً مطلع هستیم که پنیر بیشتر، مافین خوشمزهتر:) -
قالب مافین رو داخل فر قرار میدیم تا برای ۳۰ دقیقه کاملاٌ بپزه و روی پنیرها طلایی رنگ بشه. -
بعد از پخت فالب رو از فر خارج میکنیم و به صورت گرم سرو میکنیم. اگر مافینها سرد شده بودن و ما مجدداً خواستیم اونها رو سرو کنیم، میتونیم داخل مایکروفر به مدت ۱ دقیقه اون را گرم و سپس سرو کنیم.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی