مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی مافین پیتزایی خوشمزه و عالی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه مافین پیتزایی با خمیر جادویی پیتزا


مافین پیتزا نوعی مافین غذایی یا کیک غذایی جدید و جالب است که با انواع خمیر پیتزا تهیه میشود.این مافین بسیار پر طرفداره و طرز تهیه آن هم بسیار آسان هست .امروز به آموزش آن می پردازیم .با دلگرم همراه شوید.


دستور پخت مافین پیتزایی به صورت مرحله‌ای


مواد لازم برای تهیه مافین پیتزایی


  • شیر ولرم ۱/۲: پیمانه

  • مایه خمیر فوری : ۱/۲ قاق مرباخوری

  • شکر نرم ۱/۲: قاشق مرباخوری

  • آرد سفید الک شده ۱: پیمانه

  • ژامبون یا کوکتل گوشت نگینی خرد شده : ۲۰۰ گرم

  • پیازچه حلقه‌ای خرد شده : ۲ ساقه

  • فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خرد شده : ۱/۴ پیمانه

  • تخم مرغ : ۳ عدد

  • روغن مایع ۴: قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل، :به میزان لازم

  • پنیر موزارلا رنده شده : به میزان لازم


مافین پیتزایی


مراحل تهیه مافین پیتزایی


  1. اول فر رو روشن می‌کنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیمش می‌کنیم، کپسول‌های مخصوص مافین رو توی قالب قرار میدیم و بعد برای شروع توی یک کاسه شیر رو که همونطور که گفته شده باید ولرم و حرارتی حدوداً ۴۰ درجه داشته باشه میریزم.

  2. سپس شکر رو که بهتره دونه ریز و نرم باشه به شیر اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم.

  3. حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه میرسه. خمیر مایه رو اضافه می‌کنیم و با شیر و شکر در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم و ۵ دقیقه یک جای گرم آشپزخونه قرارش میدیم تا مایع خمیر فعال بشه.

  4. تخم مرغ‌ها توی یک کاسه دیگه میشکنیم و با همزن دستی همشون میزنیم تا حباب دار بشه.

  5. سوسیس یا ژامبون خرد شده رو به همراه فلفل دلمه‌ای و پیازچه به تخم مرغ هم زده اضافه و با هم مخلوطشون می‌کنیم.

  6. روغن مایع یا کره آب شده رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم.

  7. و حالا نوبت افزودن آرد به همراه نمک، آویشن و فلفل میرسه. همه مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت بشه.

  8. مخلوط املت رو با کمک یک ملاقه کوچیک یا اسکوپ بستنی داخل کپسول‌های مافین میرزیم به صورتی که ۳/۴ کپسول‌ها رو پر کنه و بعد مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی مافین‌ها میریزیم. حتماً مطلع هستیم که پنیر بیشتر، مافین خوشمزه‌تر:)

  9. قالب مافین رو داخل فر قرار میدیم تا برای ۳۰ دقیقه کاملاٌ بپزه و روی پنیر‌ها طلایی رنگ بشه.

  10. بعد از پخت فالب رو از فر خارج می‌کنیم و به صورت گرم سرو می‌کنیم. اگر مافین‌ها سرد شده بودن و ما مجدداً خواستیم اون‌ها رو سرو کنیم، می‌تونیم داخل مایکروفر به مدت ۱ دقیقه اون را گرم و سپس سرو کنیم.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  به چه خواصی دارد؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *