مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی غذای انگلیسی به نام پای چوپان ( شفدرز پای )

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه پای چوپان ، برای مهمانی ها و میزهای تولد مناسب است


خیلی از ما برای موقعی که مهمون داریم و می خوایم وقت بیشتری رو با مهمون هامون سپری کنیم به دنبال غذای هایی می گردیم که بشه اون رو از قبل تهیه کرد. کسرول ها و گراتن ها و سایر غذاهایی که در خاصیت این رو دارن که در ظرف طبخشون، سرو هم بشن این خاصیت رو دارن. یکی دیگه از غذاهایی که میتونه این جور مواقع به کمک ما بیاد و هم خوشمزه باشه و هم ظاهر زیبایی داشته باشه “شپردز پای” هست که خیلی از ما اون رو به نام “پای چوپان” هم می شناسیم.با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه پای چوپان


  • پیاز متوسط یک عدد

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم

  • رب دو قاشق غذاخوری

  • فلفل دلمه ای

  • قارچ ورقه شده یک پیمانه

  • پنیر پیتزا یک بسته

  • پنیر ورقه ای به میزان لازم

  • سیب زمینی پخته شده 4 عدد

  • تخم مرغ 2 عدد

  • نمک به میزان دلخواه

  • فلفل به میزان دلخواه

  • آویشن به میزان دلخواه

  • زعفران آب کرده به میزان دلخواه

  • کره 50 گرم


مواد سس بشامل


  • شیر یک پیمانه

  • آرد یک قاشق و نیم

  • کره یا خامه 50 گرم

  • روش تهیه شپردز پای


طرز تهیه ی پای چوپان


  1. ابتدا پیاز، گوشت چرخ کرده، رب و فلفل دلمه ای را مانند مایه ماکارونی آماده کنید.

  2. شپردز پای , پای چوپان مجلسی

  3. این مایه را کف ظرف بریزید.

  4. مرحله بعد قارچ های اسلایس شده را روی مایه بچینید. البته من دوست ندارم قارچ ها خام باشه همراه گوشت یه تفت بهشون دادم.


سپس سس بشامل درست کنید.


طرز تهیه ی سس بشامل برای پای چوپان


  1. یک پیمانه و نیم شیر را با یک قاشق و نیم آرد روی حرارت هم بزنید تا غلظت سس پیدا کند.

  2. نمک، فلفل ، آویشن و در صورت تمایل پاپریکا بزنید. از روی حرارت برداشته و کره یا خامه بزنید و مخلوط کنید.

  3. این سس را روی قارچ ها بریزید. بگذارید کمی ببندد. حالا روی سس را با پنیر پیتزا بپوشانید.

  4. سپس در صورت تمایل پنیر ورقه ای بچینید.

  5. سیب زمینی های پخته شده را پوره می کنیم. نمک ،فلفل و آویشن زده و قلقلی می کنیم.

  6. روی پنیر می چینیم.

  7. دو عدد زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده غلیظ را با هم مخلوط کرده و سیب زمینی ها رو رومال می کنیم.

  8. در پایان ظرف را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب شود.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  پياز داغ با مايکروفر
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *