طرز تهیه شیر عسلی در خانه
شیرعسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن برچیده شده و به آن شکر افزوده شدهاست. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.
دستورپخت شیر عسلی خوشمزه
مواد اولیه برای تهیه ی شیر عسلی
-
کره 25 گرم -
شیر 2 لیوان -
شکر نصف لیوان
طرز تهیه ی شیر عسلی دلچسب
-
تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید. -
زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. -
شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید. -
هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید. -
شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا 1ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود. -
وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود. -
در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید.
نکاتی مهم برای تهیه ی شیر عسلی
-
شیر عسلی ماده ای بسیار خوشمزه است طوری که میتوانید آن را همراه با چای،قهوه و حتی تنها میل کنید! -
دقت کنید موقع هم زدن زیاد اطراف شکرک زده وارد شیر نشود چون ممکن است شیر عسلی داخل یخچال شکرک بزند. -
اگر متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته سریعا آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. -
حتما سعی کنید از ظرف خیلی بزرگی استفاده کنید تا شیرعسلی زود آماده شود. -
اگر با وجود هم زدن زیاد شیر عسلی حالت دانه دانه پیدا کرد آن را داخل میکسر بریزید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی