طرز تهیه ی شیر عسلی مقوی و خوشمزه در منزل



طرز تهیه شیر عسلی در خانه


شیرعسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن برچیده شده و به آن شکر افزوده شده‌است. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.


دستورپخت شیر عسلی خوشمزه


طرز تهیه ی شیر عسلی مقوی و خوشمزه در منزل


مواد اولیه برای تهیه ی شیر عسلی


  • کره 25 گرم

  • شیر 2 لیوان

  • شکر نصف لیوان


طرز تهیه ی شیر عسلی دلچسب


  1. تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید.

  2. زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

  3. شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید.

  4. هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید.

  5. شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا 1ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود.

  6. وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود.

  7. در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید.


نکاتی مهم برای تهیه ی شیر عسلی


  • شیر عسلی ماده ای بسیار خوشمزه است طوری که میتوانید آن را همراه با چای،قهوه و حتی تنها میل کنید!

  • دقت کنید موقع هم زدن زیاد اطراف شکرک زده وارد شیر نشود چون ممکن است شیر عسلی داخل یخچال شکرک بزند.

  • اگر متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته سریعا آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.

  • حتما سعی کنید از ظرف خیلی بزرگی استفاده کنید تا شیرعسلی زود آماده شود.

  • اگر با وجود هم زدن زیاد شیر عسلی حالت دانه دانه پیدا کرد آن را داخل میکسر بریزید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  چطوری گاناش بپزیم؟

دیدگاهتان را بنویسید