طرز تهیه سس سالسا مرحله به مرحله
سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. با دلگرم همراه شوید.
سس سالسا _ طرز تهیه سس سالسا
مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی
-
گوجه فرنگی رسیده بزرگ 3 عدد -
فلفل دلمه سبز کوچک 1 عدد -
سیر 3 حبه -
پیازچه متوسط 8 عدد -
گنشیز تازه 2 ق غذاخوری -
فلفل جلاپینو (هالوپینو) 1 ق غذاخوری -
آب لیمو ترش تازه 2-3 ق غذاخوری -
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس سالسا مکزیکی
-
برای تهیه سالسا مکزیکی از نوع کلاسیک ابتدا باید دانههای گوجهفرنگیهای قرمز و رسیده را بگیرید. -
گوجهفرنگیها را خرد کنید. -
فلفل دلمهای سبز رنگ را نیز خرد کنید. -
حبههای سیر را ریز خرد کنید. -
پیازچهها را نیز خرد کنید. -
گشنیز تازه را خوب شسته و ساطوری کنید. -
فلفل جلاپینو یا هالوپینو را نیز خیلی ریز و یکدست خرد کنید. -
حالا همه مواد خردشده را باهم داخل یک ظرف ریخته و مخلوط کنید ودر نهایت آبلیمو و نمک به آنها اضافه کنید. -
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو، سس سالسا را داخل یخچال نگه دارید. -
سس سالسای تند و خوشمزه شما آماده است.
میتوانید این سس را در کنار انواع غذاهای مکزیکی و یا حتی با چیپس ذرت یا نان ترتیلا میل کنید.
نکته ها برای تهیه ی سس سالسا
-
در صورت تمایل میتوانید مقداری فلفل قرمز نیز به ترکیب بالا اضافه کنید که در این صورت، تندی سس شما بسیار زیاد خواهد شد. -
اگر فلفل جلاپینو تازه در دسترس نبود، میتوانید از ترشی آن استفاده کنید. -
ترکیب فلفل جلاپینو، گشنیز و سیر، طعم قوی و بسیار خوبی دارد. سعی کنید مواد اولیه ذکر شده را تغییر ندهید و یا حذف نکنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی