آموزش طرز تهیه سالاد تبوله و اصول سالاد تبوله لبنانی
اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون جزء خوشمزه ترین و زیباترین سالاد های دنیاست. حالا فکر کنین نظرم در مورد سالاد تبوله که چند رنگ اضافه به سالاد شیرازی داره چی هست. سالاد تبوله هم از سالاد های خیلی ساده و خوشمزه و البته بسیار زیبایی هست که بسیار هم مغذی و مفیده. در این مطلب طرز تهیه این سالاد لبنانی رو قرار میدم که به سادگی میتونید تهیه کنید و رنگی زیبا به سفره هاتون بدید. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه تبوله لبنانی – سالاد بلغور خوشمزه
مواد لازم برای تبوله لبنانی
-
بلغور نصف لیوان -
روغن زیتون 3 قاشق -
آب جوش 3/4 لیوان -
جعفری خرد شده 1 و 1/2 لیوان -
پیازچه خرد شده نصف لیوان -
گوجه فرنگی متوسط خرد شده 2 عدد -
خیار متوسط 1 عدد -
آبلیمو تازه 3 قاشق -
نمک 3/4 قاشق چایخوری -
پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد لبنانی
-
بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید. -
آب جوش را اضافه کنید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید -
به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگهداری کنید. -
پس از این مدت بلغور را آبکشی کنید تا آب اضافی کاملا خارج شود. -
بلغور را به کاسه مورد نظرتان انتقال دهید و بقیه مواد اعم از گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، جعفری و آبلیمو و ادویه جات را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید. -
2 قاشق روغن زیتون باقی مانده را نیز اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله
-
برای: 4 نفر -
حاضر است در : 20 دقیقه -
وعده: پیش غذا, میان وعده -
دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور -
مواد لازم : بلغور گندم, پیازچه, خیار, روغن زیتون, گوجه فرنگی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی