مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی سالاد تبوله سالاد محبوب لبنانی مرحله به مرحله

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش طرز تهیه سالاد تبوله و اصول سالاد تبوله لبنانی


اگه از من بپرسن میگم سالاد شیرازی خودمون جزء خوشمزه ترین و زیباترین سالاد های دنیاست. حالا فکر کنین نظرم در مورد سالاد تبوله که چند رنگ اضافه به سالاد شیرازی داره چی هست. سالاد تبوله هم از سالاد های خیلی ساده و خوشمزه و البته بسیار زیبایی هست که بسیار هم مغذی و مفیده. در این مطلب طرز تهیه این سالاد لبنانی رو قرار میدم که به سادگی میتونید تهیه کنید و رنگی زیبا به سفره هاتون بدید. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه تبوله لبنانی – سالاد بلغور خوشمزه


مواد لازم برای تبوله لبنانی


  • بلغور نصف لیوان

  • روغن زیتون 3 قاشق

  • آب جوش 3/4 لیوان

  • جعفری خرد شده 1 و 1/2 لیوان

  • پیازچه خرد شده نصف لیوان

  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده 2 عدد

  • خیار متوسط 1 عدد

  • آبلیمو تازه 3 قاشق

  • نمک 3/4 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری


طرز تهیه سالاد لبنانی


  1. بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید.

  2. آب جوش را اضافه کنید و روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید

  3. به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق نگهداری کنید.

  4. پس از این مدت بلغور را آبکشی کنید تا آب اضافی کاملا خارج شود.

  5. بلغور را به کاسه مورد نظرتان انتقال دهید و بقیه مواد اعم از گوجه فرنگی، خیار، پیازچه، جعفری و آبلیمو و ادویه جات را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.

  6. 2 قاشق روغن زیتون باقی مانده را نیز اضافه کنید.


نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله


  • برای: 4 نفر

  • حاضر است در : 20 دقیقه

  • وعده: پیش غذا, میان وعده

  • دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور

  • مواد لازم : بلغور گندم, پیازچه, خیار, روغن زیتون, گوجه فرنگی


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه کوکوی کنگر غذای خوشمزه و مقوی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *