دستور تهیه رول گوشت و انبه خانگی
این رولت خوشمزه است ومورد علاقه خیلی هاست طعمش عالیه پیش غذای مناسبی برای مهمانی هاست . رولت انبه با گوشت و مرغ رو اگه درستش کنید از مزه ش خوشتون میاد. با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه رول گوشت و انبه
-
۲۵۰ گرم فیله گوشت (بدون چربی و خرد شده) -
نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم -
مقداری روغن زیتون برای چرب کردن -
خمیر فیلو به میزان لازم -
۲ ساقه پیازچه (خرد شده) -
۱ عدد انبه نگینی شده -
۲۰ گرم برگ نعناع (پاک شده) -
۲۰ گرم برگ ریحان (پاک شده) -
۲۰ گرم برگ گشنیز (پاک شده)
مواد لازم برای تهیه سس
-
۴ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش -
۲ قاشق سوپ خوری سس ماهی -
۱ عدد فلفل قرمز (بدون تخم و خرد شده) -
۱ حبه سیر (کوبیده شده)
طرز تهیه رول گوشت و انبه
-
گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید. -
ورقههای خمیر فیلو را به صورت مربعهای ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید. -
رولهای آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. -
رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید. -
این رولها را میتوانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آنها میشود. -
این رول روغن چندانی ندارد و میتواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و … پر شود.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی