طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه



طرز تهیه خورشت کدو و آلبالو خوش رنگ و مجلسی


خورش کدو و آلبالو یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که مانند خورش ریواسیک خورش فصلی است. کدو سبز تقریبا همیشه در بازار موجود است ولی آلبالو فقط در فصل تابستان در بازار موجود است. توصیه می کنیم این خورش تابستانی را حتما امتحان کنید. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه کوی ترشک (خورش کدو سبز)


طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه


مواد لازم برای تهیه خورش کدو سبز


  • گوشت ۴۰۰ گرم

  • کدو سبز ۱۰ الی ۱۲ عدد

  • آلبالو ۴۰۰ گرم

  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری

  • نمک و زردچوبه به قدر کافی

  • روغن برای سرخ کردن

  • دارچین به میزان لازم

  • پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه خورش کدو و آلبالو


  1. گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .

  2. در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود

  3. وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند.

  4. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  با انواع کلم و خواص هر یک از آن ها آشنا شوید

دیدگاهتان را بنویسید