مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی خورشت کنگر غذایی سنتی و پر خاصیت

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی


خورشت کنگر از غذاهای خوشمزه و خورشت های پر طرفدار بهاریه. کنگر جز سبزیجاتی هستش که در فصل بهار به بازار میاد. با دلگرم همراه شوید.


کنگر – طرز تهیه خورشت کنگر با گوشت


مواد لازم جهت تهیه خورشت کنگر


  • گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم

  • کنگر ۲ کیلوگرم

  • پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری

  • روغن ۳ قاشق سوپخوری

  • آب لیموترش ۰٫۵ فنجان

  • زعفران ۱ قاشق مرباخوری

  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه خورش کنگر پر خاصیت


  1. گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد .

  2. بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .

  3. نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد .

  4. برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت بریزید

  5. خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند .

  6. بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  مدل های جالب کیک تولد پسرانه
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *