طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
خورشت کنگر از غذاهای خوشمزه و خورشت های پر طرفدار بهاریه. کنگر جز سبزیجاتی هستش که در فصل بهار به بازار میاد. با دلگرم همراه شوید.
کنگر – طرز تهیه خورشت کنگر با گوشت
مواد لازم جهت تهیه خورشت کنگر
-
گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم -
کنگر ۲ کیلوگرم -
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری -
روغن ۳ قاشق سوپخوری -
آب لیموترش ۰٫۵ فنجان -
زعفران ۱ قاشق مرباخوری -
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کنگر پر خاصیت
-
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد . -
بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . -
نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد . -
برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت بریزید -
خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند . -
بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی