طرز تهیه ی خورشت بادام زمینی سالم و خوشمزه



روشی آسان برای تهیه ی خورشت بادام زمینی


خورشت بادام زمینی برای تمام گروههای سنی به جز افرادی که حساسیت به بادام زمینی دارند مناسب است . که در طرز تهیه به جای بادام زمینی می توان از حبوبات استفاده نمایید . با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه ی خورشت بادام زمینی


  • ۲ پیمانه پیاز خرد شده

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده

  • ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی

  • ۱ پیمانه آب

  • ۱ قاشق چای خوری نمک

  • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده

  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده

  • ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده

  • ½ پیمانه کره بادام زمینی


دستور تهیه خورش بادام زمینی


  1. پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

  2. فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

  3. درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

  4. آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

  5. درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

  6. سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

  7. کره بادام زمینی را اضافه کنید.

  8. تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

  9. بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  خواص چغاله بادام | 17 خاصیت درمانی مصرف چغاله بادام برای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید