مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی خاویار بادمجان یک خوراک سالم و ساده

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه خاویار بادمجان بسیار خوشمزه با کمترین مواد اولیه


اگر (خاویار بادمجون) را تند مزه درست کنید، بسیار خوشمزه تر میشود. این غذا را میتوانید یا با نان و یا با چلو نوش جان کنید. با دلگرم همراه شوید.


روش پخت ایگرا (خاویار بادمجان)


مواد لازم برای پخت خاویار بادمجان


  • بادمجان ۴ عدد

  • پیاز ۲ عدد

  • سیر ۴ حبه

  • گوجه فرنگی ۲ عدد

  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

  • جعفری ۵۰ گرم

  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

  • فلفل سیاه به میزان لازم

  • نمک به میزان لازم


دستور پخت و طرز تهیه خاویار بادمجون


به دو صورت می توانیم بادمجان ها را آماده کنیم.


طرز تهیه ی خاویار بادمجان یک خوراک سالم و ساده


دو روش برای تهیه ی خاویار بادمجون خوشمزه


روش اول کباب کردن بادمجان ها روی حرارت مستقیم است و روش دوم این است که بادمجان ها را آبپز کنیم. البته روش مرسوم برای تهیه خاویار بادمجان این است که بادمجان ها را کباب کنیم.


پس از کباب کردن بادمجان ها اجازه می دهیم خنک شوند سپس پوست شان را می گیریم.


  1. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را روی حرارت کباب می کنیم و پس اینکه خنک شدند پوست شان را می گیریم سپس گوجه ها را به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

  2. پیازها و سیرها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون در یک تابه تفت می دهیم تا نرم شوند.

  3. پس از اینکار گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود. در این مرحله ادویه ها را اضافه می کنیم.

  4. پس از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه بادمجان ها را به طور کامل با گوشتکوب له می کنیم ( یا با کارد بادمجان ها را ساطوری می کنیم ) و به تابه اضافه می کنیم.

  5. جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش به خوراک اضافه می کنیم.

  6. در مرحله پایانی درب تابه را می گذاریم و با حرارت کم اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا خوراک جا بیفتد.

  7. برای خوشرنگ شدن خوراک می توانیم مقداری رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنیم.

  8. برای این منظور ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت می دهیم تا سرخ شود و طعم خامی آن برطرف شود ، سپس آنرا به خوراک اضافه می کنیم.

  9. پس از اینکه خوراک آماده شد آن را به همراه نان سرو می کنیم.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  سالاد بلغاری
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *