طرز تهیه ی ترشی لیمو ترش خوشمزه و ملس با دو روش



طرز تهیه ترشی لیمو ترش با بهترین روش خانگی


ترشی از انواع چاشنی های خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و افراد خانواده تان ترشی های مختلفی را برای فصل پاییز و زمستان تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید.


آموزش کامل طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه


مواد لازم برای ترشی لیمو


  • لیموترش ۱ کیلوگرم

  • نمک ۲ قاشق سوپخوری

  • دانه ی خردل سیاه ۳ قاشق سوپخوری

  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق سوپخوری

  • زردچوبه یک و یک دوم قاشق چایخوری

  • شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم

  • آبلیمو ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)

  • سرکه ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)


طرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی روش اول


  1. لیمو را همراه با نمک درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

  2. آن‌گاه لیمو را در صافی خالی کنید و رویش آب سرد بریزید.

  3. سپس آن را روی پارچه‌ی تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.

  4. حالا روی لیموها برشی به شکل + ایجاد کنید و داخل آنها را از مخلوط دانه‌ی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوه‌ای پر کنید و در شیشه‌ی مناسبی بچینید.

  5. اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و همچنان که داغ است روی لیموها بریزید.

  6. حالا شیشه‌ها را در آفتاب قرار دهید. پس از یک هفته ترشی آماده‌ی مصرف می باشد.


نکته : در ترشیها حتما نمک دریا استفاده کنید اکثر نمکهای آشپزخونه دارای ید هستش که خیار شور و ترشی رو نرم میکنه


ادویه ترشی شامل تخم گشنیز؛سیاه دانه تفت داده و گلپر هست


طرز تهیه ترشی لیمو روش دوم


مواد لازم برای ترشی لیمو


  • لیمو شیرازی

  • نمک

  • فلفل قرمز


طرز تهیه ترشی لیمو ترش


  1. ابتدا لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد یا حلقه می کنیم . هسته های آن را در می آوریم.

  2. نیاز نیست حتما کاملا هسته ان را درمیاوریم اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند. فلفل قرمز ، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.

  3. بیرون از یخچال جای سایه و خنک میگذاریم بماند گهگاهی روزی دوبار قوطی رو تکان میدهیم این ترشی بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.

  4. این تشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.

  5. تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.


*نکته : اگه دوست دارید تلخی پوست لیمو رو بگیرید و بعد این ترشی رو درست کنید این روش رو انجام را انجام دهید :برای تلخی زدایی پوست لیمو بهتره لیمو را به مدت ۳ روزتوی اب سرد بگذارید و هردفعه آبش را عوض کنید تا پوست لیمو شیرین بشه و بعد مراحل کار را مثل بالا انجام دهید


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه 6 مدل ترشی زردآلو با طعمی حیرت انگیز

دیدگاهتان را بنویسید