طرز تهیه ترشی لیمو ترش با بهترین روش خانگی
ترشی از انواع چاشنی های خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و افراد خانواده تان ترشی های مختلفی را برای فصل پاییز و زمستان تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید.
آموزش کامل طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه
مواد لازم برای ترشی لیمو
-
لیموترش ۱ کیلوگرم -
نمک ۲ قاشق سوپخوری -
دانه ی خردل سیاه ۳ قاشق سوپخوری -
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق سوپخوری -
زردچوبه یک و یک دوم قاشق چایخوری -
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم -
آبلیمو ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه) -
سرکه ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
طرز تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی روش اول
-
لیمو را همراه با نمک درون قابلمهی آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. -
آنگاه لیمو را در صافی خالی کنید و رویش آب سرد بریزید. -
سپس آن را روی پارچهی تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود. -
حالا روی لیموها برشی به شکل + ایجاد کنید و داخل آنها را از مخلوط دانهی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوهای پر کنید و در شیشهی مناسبی بچینید. -
اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و همچنان که داغ است روی لیموها بریزید. -
حالا شیشهها را در آفتاب قرار دهید. پس از یک هفته ترشی آمادهی مصرف می باشد.
نکته : در ترشیها حتما نمک دریا استفاده کنید اکثر نمکهای آشپزخونه دارای ید هستش که خیار شور و ترشی رو نرم میکنه
ادویه ترشی شامل تخم گشنیز؛سیاه دانه تفت داده و گلپر هست
طرز تهیه ترشی لیمو روش دوم
مواد لازم برای ترشی لیمو
-
لیمو شیرازی -
نمک -
فلفل قرمز
طرز تهیه ترشی لیمو ترش
-
ابتدا لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد یا حلقه می کنیم . هسته های آن را در می آوریم. -
نیاز نیست حتما کاملا هسته ان را درمیاوریم اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند. فلفل قرمز ، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد. -
بیرون از یخچال جای سایه و خنک میگذاریم بماند گهگاهی روزی دوبار قوطی رو تکان میدهیم این ترشی بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است. -
این تشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است. -
تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.
*نکته : اگه دوست دارید تلخی پوست لیمو رو بگیرید و بعد این ترشی رو درست کنید این روش رو انجام را انجام دهید :برای تلخی زدایی پوست لیمو بهتره لیمو را به مدت ۳ روزتوی اب سرد بگذارید و هردفعه آبش را عوض کنید تا پوست لیمو شیرین بشه و بعد مراحل کار را مثل بالا انجام دهید
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی