روش تهیه ترشی لیته خانگی سالم و خوشمزه
مواد اولیه برای تهیه ی ترشی لیته
-
گل کلم : یک عدد -
هویج : نیم کیلو -
سیب زمینی ترشی : نیم کیلو -
ترشی بادمجان کبابی یا پخته : یک کیلو -
فلفل : نیم کیلو -
سیر : به میزان لازم(بسته به سلیقه ی شما) -
سبزی ترشی (جعفری،گشنیز،نعناع،مرزه،ترخ) : به مقدار لازم -
نمک، زردچوبه : یک قاشق غذا خوری -
سرکه : یک کیلو
طرز تهیه ترشي لیته
-
سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم. -
بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. -
سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم. -
کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید. -
سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم. -
سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی