طرز تهیه ی ترشی لیته



روش تهیه ترشی لیته خانگی سالم و خوشمزه


مواد اولیه برای تهیه ی ترشی لیته


  • گل کلم : یک عدد

  • هویج : نیم کیلو

  • سیب زمینی ترشی : نیم کیلو

  • ترشی بادمجان کبابی یا پخته : یک کیلو

  • فلفل : نیم کیلو

  • سیر : به میزان لازم(بسته به سلیقه ی شما)

  • سبزی ترشی (جعفری،گشنیز،نعناع،مرزه،ترخ) : به مقدار لازم

  • نمک، زردچوبه : یک قاشق غذا خوری

  • سرکه : یک کیلو


طرز تهیه ترشي لیته


  1. سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.

  2. بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

  3. سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.

  4. کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.

  5. سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.

  6. سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه پف فیل یا پاپ کورن در 6 طعم متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید