دستور تهیه ی ترشی لبنانی خوشمزه و دلپذیر
ترشی لبنانی همچون ترشی اسپانیایی مربوط به منطقه ایی خاص می باشد که در ایران نیز تهیه می گردد، این ترشی چاشنی مناسبی برای غذاهای ایرانی می باشد و می توانید آن را به راحتی تهیه نمایید. در ادامه همراه ما باشید و با طرز تهیه ترشی لبنانی آشنا شوید.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ترشی لبنانی
-
پودر کاری: نصف قاشق غذاخوری -
پودر انبه: دو قاشق غذاخوری -
فلفل سبز: ۴ عدد -
موسیر: یک پیمانه(نریختم) -
سیر: یک پیمانه -
نمک: به میزان لازم -
هویج نیم پز شده و خرد شده دوعدد -
قارچ ورقه یا خرد شده : یک پیمانه -
زیتون بدون هسته: یک پیمانه -
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری -
سرکه: به میزان لازم -
تمبر هندی اب شده نصف لیوان(قابل حذف) -
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری -
بادمجان خرد شده ونیم.پز شده با سرکه یک عدد(اختیاری)
طرز تهیه ی ترشی لبنانی ملس
-
ابتدا زیتون ها را آماده کنید. -
برای این ترشی می توانید از زیتون سیاه یا سبز استفاده کنید. -
این زیتون ها باید بدون هسته باشند. زیتون را خرد کنید. -
در ادامه قارچ ها را بشویید و انها را به صورت ورقه ورقه خرد کنید. -
در صورت تمایل می توانید از ذرت نیز استفاده کنید. -
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و کم کم سرکه بریزید تا به غلظت دلخواه دربیاد. در نهایت همه مواد را داخل ظرف مناسبی مانند ظرف شیشه ای ریخته و ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید. -
بعد از یک هفته می توانید در ترشی را باز کرده و از آن میل کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی