مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ی بیف استراگانوف غذای محبوب فرانسوی+نکات طلایی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه بیف استراگانوف کلاسیک


در ادامه این مطلب طرز تهیه بیف استراگانوف فرانسوی به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. با دلگرم همراه شوید.


آموزش طرز تهیه بیف استراگانف و اصول بیف استروگانف خوشمزه


طرز تهیه ی بیف استراگانوف غذای محبوب فرانسوی+نکات طلایی


مواد لازم جهت تهیه ی استراگانوف


  • پیاز متوسط : دو عدد

  • گوشت گوساله : 300 گرم

  • شیر : نصف لیوان

  • قارچ : نیم کیلو گرم

  • نمک : به مقدار لازم

  • فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

  • آرد : یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه بیف استراگانوف فرانسوی در منزل


  1. برای تهیه بیف استراگانوف فرانسوی ابتدا گوشت ها را به شکل نوارهای باریکی برش بزنید.

  2. برش زدن گوشت برای بیف استراگانوف

  3. در مرحله بعدی طرز تهیه بیف استراگانوف, پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و پیازهای خلالی شده را به همراه کره و روغن درون تابه ای مناسب تفت دهید بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند مقداری فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید و به مدت چند دقیقه مخلوط پیاز و ادویه ها را تفت دهید.

  4. در این مرحله از طرز تهیه بیف استراگانوف فرانسوی گوشت های برش زده شده را به مخلوط پیاز اضافه کنید و تکه های گوشت را تفت دهید.

  5. سپس یک تا دو لیوان آب به مخلوط گوشتی اضافه کنید و حرارت گاز را کم کنید و درب تابه را روی آن قرار دهید تا گوشت پخته شود.

  6. قارچ ها را برش بزنید و درون تابه ای مناسب قارچ های برش زده را تفت دهید.


برش زدن قارچ ها تفت دادن قارچ


  1. بعد از گذشت 15 دقیقه از پخت گوشت نمک و قارچ های تفت داده شده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.

  2. درون ظرفی مناسب آرد و شیر و مقدار کمی فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید تا سس سفید آماده شود سپس سس سفید را روی مخلوط گوشت و قارچ بریزید و حرارت گاز را کم کنید تا طعم همه مواد با یکدیگر ترکیب شود.

  3. در این مرحله بیف استراگانوف فرانسوی آماده سرو است شما می توانید این غذای خوشمزه را درون ظرف مناسبی بکشید و به همراه پاستا و برنج و نان و سیب زمینی سرخ شده و یا چیپس خلالی میل کنید.


نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل در استراگانوف فرانسوی


  • می توانید در صورت تمایل برای لذیذتر شدن بیف استراگانوف فرانسوی مقداری خامه به مواد اضافه کنید.

  • هر چقدر گوشت ها به صورت استیکی تر باشند و طعم سس و خامه بیشتر به خورد برش های گوشت برود بیف استراگانوف لذیذتر می شود.

  • بهتر است از اضافه کردن رب به بیف استراگانوف خودداری کنید.

  • اگر تمایل دارید برای خوش طعم شدن بیف استراگانوف از عصاره غذا استفاده کنید بهتر است نمک را از دستور تهیه این غذای خوشمزه حذف کنید زیرا اضافه کردن نمک و عصاره غذا به طور همزمان باعث شوری بیف استراگانوف می شود.

  • در طرز تهیه بیف استراگانوف فرانسوی میزان استفاده از خامه سلیقه ای است و در صورت تمایل می توانید از میزان خامه بیشتر و یا کمتری استفاده کنید.

  • در دستور تهیه بیف استراگانوف فرانسوی از گوشت گوساله استفاده می شود ولی شما می توانید برای پخت این غذا از هر نوع گوشت قرمزی استفاده کنید.

  • تفت دادن مواد بیف استراگانوف با کره باعث خوشمزه و لذیذتر شدن این غذای فرنگی می شود.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  کباب بریانی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *