به گزارش سلام نو، تابه مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که طبق دستور پخت و مواد اولیه مختلفی طبخ می شود. این کباب لذیذ یک غذای فوری است که علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، خیلی سریع تهیه می شود و زمان زیادی هم نیاز ندارد. این کباب خوشمزه را می توانیم به روشی ساده درست کنیم و همچنین می توانیم از مواد و سبزیجات مورد علاقه خود در تهیه آن استفاده کنیم.
به عنوان مثال، در برخی از دستور العمل ها می توانیم مقدار مرغ را کاهش دهیم و به جای آن از غذاهایی مانند سویا یا سیب زمینی استفاده کنیم تا گریل مرغ مقرون به صرفه تری داشته باشیم. برای بررسی این راهنمای آشپزی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 4 عدد
1 عدد پیاز متوسط
سیر 2 حبه
1 عدد پاپریکا
40 گرم کره
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق زعفران آب پز
سماق قرمز 1 قاشق
3 قاشق غذاخوری آرد نان
پاپریکا و چاشنی مرغ به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت تابه مرغ
فاز اول
برای تهیه کباب رستورانی مرغ ابتدا پیاز را روی رنده ریز رنده کرده و پس از خارج کردن آب اضافی آن را به ظرف مناسب و جادار منتقل کنید. سپس سیر را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
فاز دوم
در این مرحله فلفل را روی رنده ریز رنده کرده و به همراه کره آب شده، آبلیمو، زعفران پخته شده، سماق قرمز، پاپریکا، ادویه مرغ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. در صورت تمایل ادویه های مورد علاقه خود را نیز اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا گوشت مرغ را چرخ کرده و همراه با آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. سپس مخلوط کباب را با دست به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و یکدست شود سپس روی ظرف را سلفون می کشیم و در یخچال می گذاریم.
طرز تهیه تابه گریل
کباب طبعی یک کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های خانگی وارد منوی رستوران های بزرگ شد.
مرحله چهارم
بعد از یک تا دو ساعت کاسه حاوی سس کباب را از یخچال خارج کرده و تابه مناسب را با کمی روغن چرب کنید و کف تابه را به همان قطر سس کباب بمالید سپس تابه را روی آتش بگذارید. .
مرحله پنجم
اگر بخواهیم گریل مرغ روی تابه را آبدارتر کنیم، دمای زیر تابه باید متوسط یا حتی بالاتر از متوسط باشد، زیرا حرارت کم زیر ماهیتابه باعث میشود آب از گریل کشیده شود و گریل خشک شود.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا یک طرف کباب کاملا سرخ شود سپس آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. بهتر است کباب را به قطعات کوچکتر برش دهید و برگردانید.
مرحله هفتم
برای اینکه کباب لذیذتر و لذیذتری داشته باشیم می توانیم مقداری زعفران پخته شده را با کره روی آتش آب کنیم سپس با قلم مو روی کباب بمالیم. در آخر تابه را با برنج یا نان سرو می کنیم.
نکاتی برای پخت کاسه مرغ
برای تهیه این غذا با گوشت مرغ کمتر، می توانیم از دستور ترکیبی با سیب زمینی استفاده کنیم. اگر می خواهید این کباب خوشمزه را با ترکیب سیب زمینی و گوشت مرغ درست کنید، دستور زیر را ببینید.