طرز تهیه قیساوا با طعم عالی
قیساوا یه نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقویه آذریه که معمولا برای صبحانه روزهای سرد سرو میشه و در هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشه . با دلگرم همراه شوید .
قیساوا ساده و مقوی برای صبحانه
مواد لازم برای تهیه قیساوا
-
خرمای رطب : 250 گرم -
کره : 50 گرم -
گردوی خرد شده : نصف پیمانه -
تخم مرغ : 3 عدد
طرز تهیه قیساوای محلی
-
هسته خرما رو بگیرید و داخل کره تفتشون بدیدوقتی خرما کاملا نرم و له شد گردو رو بهش اضافه کنید -
کمی تفت بدید تا گردو ها نرمتر بشن -
درانتها تخم مرغ ها رو درظرفی ریخته کمی هم بزنید تا ازلختگی دربیان و به خرما اضافه کنید -
وقتی تخم مرغ پخت غذا رو تا داغه با نون تازه سرو کنید
چند نکته اساسی برای پخت قیساوا
-
درتمام طول پخت جرارت باید ملائم باشه تا خرما ها نسوزن -
میتونید ازخرمای شیراز هم استفاده کنید اما دراین صورت دو سه قاشق غذا خوری هم باید آب موقع تفت تو کره اضافه کنید، چون این خرما ها خشک هستند اما نتیجه با رطب خیلی بهتره -
تو بعضی جاها تخم مرغ اضافه نمیکنن و به عنوان خورشت این غذا رو مصرف میکنن. -
میتونیدکلا گردو و تخم مرغ رو حذف کنید فقط خرما رو توکره تفت داده و میل کنید! البته دیگه قیس آوا نیست
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران
طرز تهیه ی بریانی غذای اصیل اصفهانی
طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری
طرز تهیه ی آش ترخینه یک غذای سنتی و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی