مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه یک دلمه جدید، دلمه ماهی با سس پنیر

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

● مواد لازم

▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت

▪ لیمو ترش ۱ عدد

▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری

▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان

▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)

▪ نمك و فلفل به مقدار لازم

▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

● چگونگی تهیه
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد .

برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود .

دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

▪ توجه
۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز


بیشتر بخوانید  ۷ خاصیت حیرت‌ انگیز عسل شبدر
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *