آموزش و طرز تهیه سس مکزیکی (گواکامولی تازه)
این دستور پخت ساده برای تهیه سالاد مکزیکی گواکامولی می باشد و طعمی خوشمزه دارد و ما توصیه می کنیم که حتما این غذا را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه گواکامولی(دیپ مکزیکی)
-
آووکادو 1 عدد -
پیاز قرمز کوچک 1 عدد -
گوجه فرنگی 1 عدد -
گشنیز 1 شاخه -
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم -
آب لیمو تازه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه گواکامولی
-
ابتدا پوست و هسته آووکادو را جدا کرده و با چنگال، گوشت میوه را له می کنیم. -
پیاز و گوجه فرنگی را نگینی بسیار ریز خرد کرده و به آووکادو اضافه می کنیم. -
گشنیز زا با برگ و ساقه ساطوری کرده و به مواد اضافه می کنیم. -
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. -
بهتر است حدود ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته و سپس میل کنید.
سایر نکات گواکومولی
-
بیشتر آووکادو هایی که در مغازه ها پیدا می کنید و نرسیده یا بیش از حد رسیده اند برای این گواکومولی مناسب نیستند. -
یک آووکادوی رسیده وقتی آن را فشار دهید کمی فرو می رود. -
اگر آووکادو نرسیده بود آن را داخل یخچال قرار ندهید. بایستی آنها را تا وقتی برسند در دمای اتاق نگه دارید. -
سعی کنید وقتی گواکومولی درست می کنید آووکادو را بیش از حد نکوبید یا پوره نکنید. -
دیپ شما بایستی در خود تکه های درشت داشته باشد نه اینکه نرم و یکدست باشد. -
پس وقتی گواکومولی درست می کنید مواد را کمی له کنید و بگذارید بافت آنها حفظ شود. -
موقع سرو کردن کنار گواکومولی چیپس تورتیلا، نان پیتای پخته یا تکه های کسادیای پنیری ساده قرار دهید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی