طرز تهیه گواکومولی مکزیکی در منزل مرحله به مرحله



آموزش و طرز تهیه سس مکزیکی (گواکامولی تازه)


این دستور پخت ساده برای تهیه سالاد مکزیکی گواکامولی می باشد و طعمی خوشمزه دارد و ما توصیه می کنیم که حتما این غذا را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه گواکامولی(دیپ مکزیکی)


  • آووکادو 1 عدد

  • پیاز قرمز کوچک 1 عدد

  • گوجه فرنگی 1 عدد

  • گشنیز 1 شاخه

  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  • آب لیمو تازه 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه گواکامولی


  1. ابتدا پوست و هسته آووکادو را جدا کرده و با چنگال، گوشت میوه را له می کنیم.

  2. پیاز و گوجه فرنگی را نگینی بسیار ریز خرد کرده و به آووکادو اضافه می کنیم.

  3. گشنیز زا با برگ و ساقه ساطوری کرده و به مواد اضافه می کنیم.

  4. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.

  5. بهتر است حدود ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته و سپس میل کنید.


سایر نکات گواکومولی


  • بیشتر آووکادو هایی که در مغازه ها پیدا می کنید و نرسیده یا بیش از حد رسیده اند برای این گواکومولی مناسب نیستند.

  • یک آووکادوی رسیده وقتی آن را فشار دهید کمی فرو می رود.

  • اگر آووکادو نرسیده بود آن را داخل یخچال قرار ندهید. بایستی آنها را تا وقتی برسند در دمای اتاق نگه دارید.

  • سعی کنید وقتی گواکومولی درست می کنید آووکادو را بیش از حد نکوبید یا پوره نکنید.

  • دیپ شما بایستی در خود تکه های درشت داشته باشد نه اینکه نرم و یکدست باشد.

  • پس وقتی گواکومولی درست می کنید مواد را کمی له کنید و بگذارید بافت آنها حفظ شود.

  • موقع سرو کردن کنار گواکومولی چیپس تورتیلا، نان پیتای پخته یا تکه های کسادیای پنیری ساده قرار دهید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  خواص بی نظیر خیار جهت دفع سنگ کلیه!

دیدگاهتان را بنویسید