طرز تهیه کیک شربتی به همراه فوت و فن‌ها



آنچه دیگران می خوانند:

به گزارش شمانیوز: کیک شربتی یک کیک بی نظیر با طعم هل، زعفران و گلاب است که بافتی نرم و مناسب برای مهمانی ها دارد. روی این کیک بعد از پخت شربت می‌شود که طعم خوب آن را بیشتر می‌کند. در این مطلب طرز تهیه کیک شربتی را به شما آموزش می دهیم.

هنر درست کردن کیک شربتی

برای اینکه سطح شربت کاملا براق و کمی تیره شود می توانید با تخم مرغ و ماست و زعفران دم کرده دستمالی درست کنید و قبل از پخت و بعد از ریختن خمیر در قالب روی آن بمالید. البته استفاده از دستمال الزامی نیست و می توانید آن را بردارید. هنگام اضافه کردن شربت به کیک، هم کیک و هم شربت باید خنک شوند. اگر کیک داغ باشد بافت آن خمیری می شود. بعد از پخت و ریختن شربت کیک را با شربت چند ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را به صورت الماس یا مربع های مساوی برش بزنید و با پودر نارگیل و خلال پسته و بادام تزئین کنید.

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی کیک بی نظیری با طعم هل، زعفران و گلاب است که بافتی نرم دارد و برای مهمانی ها مناسب است. روی این کیک بعد از پخت شربت می‌شود که طعم خوب آن را بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید  گریه های بی امان مجری معروف برای از دست دادن فرزندش جنجالی شد | ژیلا صادقی: سیسمونی رو جمع کردم! +ویدئو

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

زمان کل 1 ساعت

تعداد 10 نفر

عناصر

  • 2 لیوان آرد
  • روغن 1 لیوان
  • 1 فنجان شکر
  • 1 فنجان ماست
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق زعفران پخته شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر هل

مواد لازم برای شربت

  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 فنجان شکر
  • 2 قاشق زعفران آب پز
  • 1/4 فنجان گلاب
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر هل

دستورالعمل ها

  • آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

  • سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید. این باعث می شود بافت کیک نرم شود.

  • در ظرف دیگری روغن و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگ مخلوط کرمی و روشن شود.

  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، خمیر را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.

  • سپس ماست، پودر هل و زعفران پخته شده را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.

  • در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و هر بار با کفگیر یا قاشق چوبی تا بزنید. در این مرحله لازم نیست مایه کیک را زیاد مخلوط کنید، کافی است مایه کیک یکدست شود.

  • کف قالب مستطیلی یا رول یا سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید. بهتر است دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید تا راحت تر از کیک خارج شود.

  • مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. اگر می‌خواهید سطح کیک براق و تیره‌تر باشد، با یک قاشق ماست، یک عدد تخم‌مرغ و یک قاشق رگ‌فاران دم کرده، دستمالی درست کنید و روی سطح خمیر بمالید.

  • سپس قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

  • زمان پخت این کیک 35 تا 45 دقیقه است. در پایان زمان پخت می توانید فر را روی گریل برای چند دقیقه روشن کنید تا سطح کیک طلایی شود.

  • برای تهیه شربت، آب و شکر را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و حرارت دهید تا شکر در آب حل شود.

  • وقتی آب به جوش آمد و شکر کاملا حل شد، آبلیمو و پودر هل را اضافه کنید و اجازه دهید شربت حدود 10 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

  • سپس زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد. در مرحله بعد شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

  • بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس کاغذ روغنی را از روی کیک بردارید و کیک را در قالب برگردانید و به مربع های مساوی برش دهید.

  • شربت خنک شده را روی کیک بریزید تا به تمام قسمت های آن نفوذ کند. کیک را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. در این مدت شربت به بافت کیک تبدیل می شود.

  • برش های کیک را با پودر نارگیل و خلال پسته تزئین کرده و سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید