به گزارش سلام نو؛ طرز تهیه کیک دارچینی سیب بدون فر را در ادامه مطلب یاد بگیرید.
مواد لازم برای کیک و دارچین سیب بدون فر
آرد سفید یا نان 10 گرم
شکر 10 ق
روغن 10 گرم
2 عدد سیب متوسط
2 عدد تخم مرغ
دارچین 1 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
نوک وانیلی
دستور تهیه براونی سیب و دارچین بدون فر
شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.
روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سیب را رنده کنید و با دارچین ترکیب کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا یکدست شود.
کف قابلمه را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب کنید. مایع کیک را داخل تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آن را روی شعله از قبل گرم شده قرار دهید و بگذارید 40 دقیقه مقر بپزد.
قبل از برداشتن کامل با خلال دندان چک کنید.