طرز تهیه کیک جافا فوری خوشمزه و مجلسی در منزل


یک دستور ساده برای کیک سنتی یافای انگلیسی

کیک یافا (به انگلیسی: jaffa cakes) یک کیک سنتی انگلیسی است که بسیار محبوب است. کیک یافا از سه لایه اصلی تشکیل شده است. لایه زیرین کیک اسفنجی، لایه میانی ژله سفت پرتقال و لایه رویی شکلاتی است.
ژله استفاده شده در ترکیب این کیک باید غلیظ بوده و بافتی نیمه پاستلی داشته باشد که به کیک بچسبد.
ترکیب شکلات، کیک و ژله به طور همزمان در یک لقمه بسیار خوشمزه است.

مواد لازم کیک یافا

2 عدد تخم مرغ بزرگ
یک چهارم فنجان شکر 50 گرم است
یک چهارم پیمانه آرد + 3 قاشق غذاخوری معادل 50 گرم است
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
چیپس شکلاتی 1 1/2 فنجان برای کیک
مواد لازم برای فیلینگ ژله پرتقال
یک چهارم پیمانه شکر + 2 قاشق غذاخوری معادل 75 گرم است
سه چهارم فنجان آب پرتقال معادل 180 میلی لیتر است
5 و یک چهارم قاشق چایخوری پودر ژلاتین خالص معادل 18 گرم
1 پوست پرتقال کوچک را رنده کنید


کیک یافا

طرز تهیه کیک یافا; مینی اسکون انگلیسی خوشمزه و سنتی

برای تهیه فیلینگ کیک ژله، آب پرتقال را گرم کنید.
پوست پرتقال رنده شده و شکر را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد و شکر حل شود.
حرارت را خاموش کنید و پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
ژله را در قالبی به ابعاد 13 در 9 اینچی بریزید و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
تمام مواد کیک را به مدت 2 ساعت از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب کیک یا مافین را با کره نرم شده چرب کنید.
تخم مرغ و شکر را 6 دقیقه با همزن بزنید تا غلیظ و کشدار شود.
آرد و بکینگ پودر را روی تخم مرغ ها الک کرده و به آرامی و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید.
در هر قالب 2 قاشق غذاخوری از مایه کیک بریزید و آنها را صاف کنید، حداقل سه چهارم قالب باید با خمیر پر شود.
قالب را به مدت 7-9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

بیشتر بخوانید  روش اصلی تهیه شیرینی عمانی یا مشهدی


کیک سنتی یافا

برای تست پخت می توانید انگشت خود را وسط کیک قرار دهید، اگر پایین نیامد یعنی کیک ها آماده هستند.
قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود سپس مینی کیک ها را از قالب به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
خمیر باقی مانده را به همین ترتیب بپزید.
بعد از خنک شدن کامل مینی کیک ها، ژله را از یخچال خارج کرده و با کاتر گرد 2 اینچی حداقل 12 بار برش بزنید.
کف تابه را به آرامی با قاشق بتراشید و دیسک های ژله را از ته قالب بردارید و هر ژله را روی مینی کیک قرار دهید.
شکلات چیپسی ها را روی یک تابه داغ آب کنید. یا آن را با قدرت 50 درصد به مدت 3 ثانیه در مایکروویو قرار دهید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
روی هر یک از مینی کیک ها را با 1 قاشق غذاخوری شکلات بپوشانید.
با پشت قاشق می توانید شکلات را روی سطح کیک صاف کنید تا کاملا روی ژله و سطح کیک را تا لبه ها بپوشاند.
وقتی شکلات کمی غلیظ شد روی کیک ها را با چنگال طرح بزنید و سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید