طرز تهیه کیک تولد برای همسرتان
کیک اسفنجی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
زرده وسفیده را جداکنید.
وسفیده را با ۲ ق غ شکر خوب بزنید تا حجمش دوبرابر وسفت بشه واز ظرف نریزه
بعد بقیه شکر را با زرده مخلوط وبا همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه
وانیل یا هر اسانس دیگه ای که دوست دارید اضافه کنید من از اسانس آناناس استفاده کردم البته فقط چند قطره بعد از اینکه زرده هم خوب هم زده شد آروم به سفیده اضافه می کنیم
وبا لیسک بصورت دورانی مخلوط میکنیم
حالا آرد الک شده را در دونوبت به مایع اضافه می کنیم
زیاد هم نزنید که حجم مواد کم بشه بعد مایع را در قالب ۲۰ سانتی بریزید
وبزارید برای مدت ۴۰ دقیقه بپزد بعد از پخت اجازه بدید کیک در همون قالب خوب خنک بشه
بعد ازقالب جدا کنید
وبا احتیاط کاغذ روغنی را ازش جدا کنید
به به می بینید چقدر خوشگل شده
خوب بعد از اینکه خوب خنک شد من اونو به سه قسمت تقسیم کردم
واول باآب آناناس کمی مرطوب کردم وروی اونوکمی خامه کشیدم وروی اونو اسلایس آناناس گذاشتم
وتاسه لایه ادامه دادم ودور کیکم کمی خامه کشی کردم وروی اونو با مارشمالو پوشوندم وتزئین کردم چون خیلی عجله ای شد ازاین مراحل عکس نگرفتم ولی دفعه بعد حتما مراحلش رو با عکس می زارم .