طرز تهیه کیک بخارپز خوشمزه و آسان



دستور پخت کیک به روش بخارپز


اگر به دنبال یک کیک ساده با بافت بسیار نرم هستید، پیشنهاد می کنیم که حتما کیک بخارپز را درست کنید. همانطور که از اسم این کیک مشخص است، آن را در بخار آب می پزند و به همین دلیل خیلی نرم و لطیف است.


این نوع کیک برای عزیزانی که فر در دسترس ندارند مناسب است چون نیاز به هیچگونه فر در تهیه این کیک نیست. پس هرگز این مطلب را از دست ندهید.


طرز تهیه کیک با بخار آب


مواد لازم برای تهیه کیک بخارپز:


  • دو پیمانه آرد

  • یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر

  • چهار قاشق پودر کاکائو

  • سه عدد تخم مرغ

  • یک و نیم پیمانه شکر

  • یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

  • نصف پیمانه آب

  • نصف پیمانه روغن مایع

  • پودر قند و پودر پسته برای تزیین


کیک با بخار آب


طرز تهیه کیک بخارپز


مراحل تهیه کیک بخارپز:


این کیک را می توانید در قالب های مختلف درست کنید ولی قالبی که برای این کیک مناسب است، قالب 23 سانتی است. ابتدا قالب را با روغن جامد چرب کنید و آن را آردپاشی کنید.


حالا یک قابلمه بزرگتر از قالب بردارید و آن را به اندازه نصف قالب آب کنید و بگذارید تا به جوش آید. در این فاصله آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید. در یک ظرف تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید.


به مدت 3 الی 4 دقیقه آن ها را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس آب و ورغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله از تهیه کیک بخارپز، مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.


حالا مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را در قابلمه آب جوش قرار دهید. درب قابلمه را با دمکنی ببندید و بگذارید 40 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد. آن را با خلال دندان چک کنید اگر کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما آماده است.


برای تزیین آن می توانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید و یا می توانید شکلات را به روش بن ماری آب کرده و روی کیک بریزید.


نکته: به هیچ وجه بیشتر از اندازه قالب در قابلمه آب نریزید چون ممکن است آب به درون کیک نفوذ کند.


امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید. سپاس از همراهی شما عزیزان.


گردآوری توسط مجله اینترنتی دلگرم


نیلوفر گلی فروشانی


بیشتر بخوانید  گیاه اسطوخودوس گرم است یا سرد ؟

دیدگاهتان را بنویسید