کوکی چای اسپایسی بیسکویت خوشمزه برای عصرانه
مواد لازم برای تهیه کوکی چای اسپایسی
-
آرد : 2 و 4/3 فنجان -
شکر : 1 و 4/1 فنجان -
دارچین : 2 و نیم قاشق چای خوری -
زنجبیل : 1 قاشق چای خوری -
بیکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری -
جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری -
هل : 1 قاشق چای خوری -
فلفل سیاه : 4/1 قاشق چای خوری -
میخک : 4/1 قاشق چای خوری -
تخم مرغ : 1 عدد -
عصاره وانیل : 2/1 قاشق چای خوری -
کره نرم :1 فنجان -
نمک : 2/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی چای اسپایسی
ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید. آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود. سپس شکر و ادویه ها را مخلوط کرده و 4/1 فنجان از مخلوط شکر را کنار بگذارید. بقیه مخلوط شکر و کره را مخلوط کنید و برای 3 دقیقه هم بزنید تا نرم شود. وانیل و تخم مرغ را هم بزنید تا یک دست شود. مخلوط آرد را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی به دست آید . با اسکوپ 2 قاشق چای خوری از خمیر را بردارید و در شکر اسپایسی که کنار گذاشته بودید بگردانید و با فاصله در سینی فر بچینید. کوکی ها را برای 10 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود. کوکی چای اسپایسی آماده سرو است.
نکات تکمیلی در مورد کوکی چای اسپایسی
-
کوکی چای اسپایسی جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد -
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه -
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد . -
کوکی چای اسپایسی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . -
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .