آموزش طرز تهیه کوکو کاهو و اصول کوکوی کاهو مجلسی و خوشمزه
به گزارش دلگرم : کوکو کاهو یکی از کوکوهای سالم و خوشمزه ایرانی است. شاید با شنیدن نام کاهو به یاد سالاد فصل بیفتید ولی این بار می خواهیم با آموزشی همراه شما باشیم که از این به بعد با شنیدن نام کاهو به یاد یک کوکوی خوشمزه و مجلسی بیفتید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکوی کاهو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو کاهو در ادامه با دلگرم همراه باشید.
مواد لازم کوکو کاهو
-
کاهو : ۱ عدد -
تخم مرغ : ۴ عدد -
آرد : ۱ قاشق غذاخوری -
روغن مایع : به میزان لازم -
گردو : ۵۰ گرم -
فلفل سیاه : به میزان لازم -
نمک : به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه کوکو کاهو
ابتدا کاهو را برگ برگ می کنیم و پس از شستشو به صورت ریز خردش می کنیم. تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه می شکنیم و با نمک و فلفل به خوبی مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را به کاهوهای خرد شده اضافه می کنیم.
در مرحله بعد آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شوند. در مرحله پایانی مغز گردوها را خرد می کنیم و داخل مایع کوکو می ریزیم. حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا را سرخ کنیم.
حتماً بخوانید:
یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکوی سبزی تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم یک سمتش سرخ شود ، سپس بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
نکات کلیدی برای تهیه کوکو کاهو
-
هر چه کاهوها ریزتر باشد کوکوی شما منسجم تر و زیباتر خواهد بود. -
در این کوکو می توانید از گردو خرد شده هم استفاده کنید. -
این غذا را می توان با برنج هم خورد.