مراحل تهیه کوفته انار و گردو مرحله به مرحله (غذاهای محبوب شمالی)
یکی از لذیذترین خوراکهای ایرانی میباشد که در انواع و اقسام مختلف تهیه و طبخ میشود. کوفته به علت داشتن مواد اولیه پرکالری از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. برای این آموزش با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم کوفته انار و گردو
-
گوشت چرخ کرده 300گرم -
پیاز 1 عدد -
تخم مرغ 1 عدد -
گردو 100 گرم -
رب انار 1 قاشق سوپ خوری -
نعنا خشک 1 قاشق چای خوری -
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری -
پودر نان یا(آرد) 4 قاشق سوپ خوری -
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
-
آب انار 1 پیمانه -
رب انار 2 قاشق سوپ خوری -
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری -
پیاز 2 عدد -
روغن 2 قاشق سوپ خوری -
آب 1 پیمانه -
نمک و فلفل به مقدار لازم -
شکر کمی
طرز تهیه کوفته ی انار و گردو۱
-
گوشت چرخ کرده و پیاز(رنده شده) و گردو،رب انار و کمی نعناع جعفری یا هر سبزی معطری که دوست داریدو تخم مرغ و کمی پودر نان ( یا آرد )نمک و فلفل رو تو غذا ساز میکس کنید و یا با دست خوب ورز بدید -
به اندازه گردو یا بزرگتر کوفته ها رو درست میکنیم و خوب گرد میکنیم تا ترک نداشته باشه . -
روشو می پوشانیم میزاریم تو یخچال تا کمی خودش رو بگیره و سفت بشه حدودا نیم تا یک ساعت. -
حالا نوبت آماده کردن سسش هست : پیاز رو خلالی کنید و تفت بدهید. -
بعد رب انار و آب انار و رب گوجه ونمک و فلفل اضافه میکنیم ، وقتی به جوش آمد با شکر طعمش رو ملس میکنیم . -
(اگر هم ترش می خواهید شکر اضافه نکنید.) -
حالا کوفته ها رو که کمی تفت دادیم به سس اضافه میکنیم و دونه انار هم میریزیم و میشه از اینجا به بعد کوفته ها و سس رو توی ظرف فر بچینیم و توی فر بزاریم تا غلیظ بشه و بپزه . -
وسط کار از سس روی کوفته ها میریزیم . -
فر را روی ۱۸۰ درجه میذاریم تا گرم شود.بعد به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم بپزد.موقع سرو هم با دونه های انار تزیین میکنیم .
یک نکته ی مهم برای تهیه کوفته انار و گردو
این غذا را میتونید برای شب یلدا استفاده کنید.طعم انار و گردو با هم خیلی خوبه.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی