کنسومه قارچ نوعی سوپ است که رقیقتر از پیاژه و غلیظتر از سوپهای معمولی است. سوپ قارچ بسیار کم چرب است. قارچ قارچ با سبزیجات و تخم مرغ تهیه می شود. کنسومه قارچ یک غذای فوق العاده مقوی و خوشمزه است. برای تهیه این سوپ می توانید از آب مرغ یا آب مرغ نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای مصرف قارچ
سینه مرغ 1 عدد
قارچ خرد شده 250 گرم
ذرت 1/2 پیمانه
2 تا 3 قاشق غذاخوری آرد
پنیر پیتزا به میزان لازم
خامه صبحانه 1 بسته
عصاره مرغ 2 عدد
تخم مرغ آب پز 1 عدد
50 گرم کره
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه قارچ مصرفی
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کرده و به قطعات کوچک برش دهید. قارچ ها را خوب بشویید تا قسمت سیاه آن گرفته شود سپس روی قارچ ها کمی آبلیمو بریزید تا در هنگام پخت سیاه نشوند و بعد از جوشاندن تخم مرغ ها زرده ها را جدا کرده و سفیده ها را رنده کنید.
مرحله دوم: تفت دادن قارچ
کره را در تابه بریزید تا آب شود سپس قارچ ها را با کمی نمک تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
مرحله سوم: آماده سازی مصرف قارچ
آب مرغ یا عصاره مرغ را که با ماءالشعیر باز کرده بودیم در قابلمه دیگری بریزید سپس قارچ تفت داده شده ذرت و سفیده تخم مرغ و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و قابلمه را روشن کنید و بگذارید بپزد. بگذارید مواد با هم بپزند و یکدست شوند.
مرحله چهارم: خامه را اضافه کنید
خامه را در ظرفی بریزید و یک ملاقه قارچ قارچ را داخل خامه بریزید و رقیق کنید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
باید بخوانید:
مرحله پنجم: اضافه کردن آرد
آرد را داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کمی کره اضافه کنید و مخلوط کنید و کمی آب برای سوپ به آرد اضافه کنید (تدریج) و هم بزنید تا آرد باز شود. در آخر مخلوط کنید.آرد سوپ قارچ را اضافه کنید.
آخرین مرحله
اجازه دهید همه مواد خوب بپزند و قارچ جا بیفتد و در پایان پخت قارچ را در ظرف سرو قرار دهید و پنیر پیتزا را داخل آن بریزید و به دلخواه با خامه و قارچ تزئین کنید. دلپذیر
نکات کلیدی در تهیه قارچ مصرفی
برای لعاب بیشتر کنسومه قارچ می توانید مقداری سیب زمینی رنده شده نیز اضافه کنید.
در پایان 30 دقیقه پخت، آرد سرخ شده را اضافه کنید.
برای تهیه قارچ های رنگ روشن بهتر است از فلفل سفید استفاده کنید.
همچنین می توانید بلغور جو دوسر را به آب قارچ اضافه کنید.