طرز تهیه کرم پاتیسیر مناسب برای پیراشکی و تارت



دستور تهیه کرم پاتیسیر


استفاده از کرم برای تهیه دسر و شیرینی یکی از رازهای خوشمزه شدن آن هاست. این کرم ها را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. یکی از انواع کرم هایی که برای کیک، پیراشکی، تارت و … می توانید استفاده کنید، کرم پاتیسیر است.


عنصر اصلی این کرم، زرده تخم مرغ است. از پاتیسیر حتی به عنوان کرم میانی کیک و پیراشکی هم می توان استفاده کرد. همچنین می توان این کرم را در کنار میوه ها مصرف کرد که طعم فوق العاده ای دارد.


اگر شما هم می خواهید کرم پاتیسیر را در منزل درست کنید، با ما همراه شوید تا به شما عزیزان آموزش دهیم.


کرم پاتیسیر با نشاسته


کرم پاتیسیر برای تارت


طرز تهیه کرم پاتیسیر


مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر:


  • شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه

  • زرده تخم مرغ 3 عدد

  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

  • شکر 1/3 پیمانه

  • آرد سفید 2 قاشق غذاخوری


کرم پاتیسیر


کرم پاتیسیر برای پیراشکی


مراحل تهیه کرم پاتیسیر:


در ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. همانطور که گفته شد، ما برای درست کردن کرم پاتیسیر نیاز به زرده تخم مرغ داریم. زرده ها را در یک کاسه بریزید و شکر را به آن ها اضافه کنید.


حالا آن ها را با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجم بگیرد. وقتی دیدید که مواد کشدار شد و حجم گرفت، وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس شیر را کم کم اضافه کنید.


در این مرحله از طرز تهیه کرم پاتیسیر، نیازی به همزن برقی نیست و باید با همزن دستی مواد را هم بزنید. حالا آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کنید و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند.


سپس مواد را در یک ماهیتابه گود نچسب یا شیرجوش بریزید و و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. مشاهده خواهید کرد که به سرعت مواد شروع به قوام گرفتن می کند و غلیظ می شود.


حتی یک لحظه هم دست از هم زدن برندارید. وقتی مواد به اندازه کافی غلیظ شد، یعنی کرم پاتیسیر شما آماده است. بگذارید کمی خنک شود. در صورت دلخواه می توانید به آن اسانس های طعم دار یا شکلات اضافه کنید.


اگر می خواهید شکلات اضافه کنید، باید بلافاصله پس از خاموش کردن حرارت این کار را بکنید تا شکلات آب شود و کرم یکدست شود. سپس اجازه دهید تا کرم خنک شود و حدود دو ساعت آن را داخل یخچال بگذارید تا فرم بگیرد. حالا می توانید از آن استفاده کنید.


گردآوری توسط مجله ایتترنتی دلگرم


نیلوفر گلی فروشانی


بیشتر بخوانید  پلو با قارچ ایتالیایی

دیدگاهتان را بنویسید