همانطور که می دانیم شب یلدا یکی از سنت های قدیمی ماست. در این شب طولانی خانواده ها دور هم جمع می شوند و میوه و تنقلات مخصوص این شب می خورند. یکی از معروف ترین غذاهای این شب انار و هندوانه است. استفاده از دسرهای مبتنی بر انار یا هندوانه در کنار این میوه بسیار خوب است.
خامه نوعی دسر است که بسیار نرم و لطیف است و معمولاً برای تهیه آن از خامه یا نشاسته ذرت استفاده می شود. خامه ها یا به عنوان لایه میانی در کیک و دسر استفاده می شوند و یا یک دسر مستقل هستند. خامه انار یکی از انواع کرم های میوه ای است که در ترکیب آن از آب انار استفاده شده است و به همین دلیل دسر خوش رنگ و خوشمزه ای است. در ادامه این مطلب، طرز تهیه خامه انار خوشمزه با نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه این دسر به شما کاربران عزیز ارائه می شود.
مواد لازم برای تهیه کرم انار
-
زرده تخم مرغ: 2 عدد
-
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
-
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق
-
آرد سفید برای پخت: 1 قاشق غذاخوری
-
آب انار: یک و نیم پیمانه
-
کره: 1 قاشق
-
وانیل: نصف قاشق چایخوری
-
رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
نکاتی در مورد مواد خام
1- نکات مربوط به نشاسته ذرت
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای خرچنگ می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و نمی توان از این دو به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی در شیرینی فروشی ها تهیه کنید.
2- نکات مربوط به رنگ خوراکی
اگر تمایلی به استفاده از رنگ های خوراکی شیمیایی و تجاری ندارید، می توانید از رنگ های خانگی و طبیعی استفاده کنید. برای مثال از آب لبو برای ایجاد رنگ قرمز و از آب اسفناج برای ایجاد رنگ سبز استفاده کنید.
طرز تهیه خامه انار
1- ابتدا زرده ها را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس این مواد را داخل قابلمه بریزید.
۲- حالا در ظرف دیگری نشاسته ذرت را با آرد سفید مخلوط کنید و آب انار را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و دو تا سه قطره رنگ خوراکی قرمز به آن اضافه کنید. خامه را مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا به قوام فرنی برسد.
3- در این مرحله کره را اضافه کنید و خامه را هم بزنید تا یکدست شود. سپس اجاق گاز را خاموش کرده و خامه آماده شده را در ظرف دسر یا لیوان های تکی دسر مورد نظر بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. این خامه را می توانید با خامه، دانه های انار یا شکلات تزئین کنید