درست کردن کباب ملکه _ نحوه پخت کباب ملکه
دلگرم برای این پست آموزش طرز تهیه کباب ملکه خوشمزه و لذیذ را آماده کرده است ، برای مشاهده این آموزش آشپزی دلگرم را دنبال کنید.
آموزش دستور پخت و طرز تهیه کباب ملکه تابه ای خوشمزه و مجلسی
مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه
-
بادمجان -
فلفل دلمه -
گوشت چرخ کرده -
روغن -
آرد نخودچی -
نمک -
فلفل قرمز -
زردچوبه
مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .
طرز تهیه کباب ملکه
-
سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و … که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند. -
پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. -
نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم. -
بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند. -
در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند. زیر شعله اش کم باشد بهتر است. -
حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی