کباب ها انواع مختلفی دارند و با گوشت یا مرغ تهیه می شوند و شما می توانید این کباب ها را در طعم های مختلف امتحان کنید و از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید.
کباب مرغ کنجدی با سس سویا ترشی تهیه می شود و می توانید این کباب را روی سیخ چوبی گذاشته و در تابه یا سرخ کن بپزید.
برای این کباب می توانید از قارچ یا سیب زمینی سرخ شده یا پخته نیز استفاده کنید تا یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز تهیه کنید و آن را با سس دلخواه سرو کنید.
این غذا عمدتاً در ترکیه تهیه می شود و دستوری ساده و آبدار است و می توانید آن را با برنج یا نان یا با سالاد سرو کنید.
اجزاء
سینه مرغ | 1 قطعه |
سیر | 4 قرص |
روغن زیتون | 3 ساعت غذا خوردن |
سس سویا | 3 ساعت غذا خوردن |
کنجد | 3 ساعت غذا خوردن |
سیب زمینی | 2 عدد |
قارچ | 5 تکه |
طرز تهیه کباب مرغ کنجدی
مرحله اول: تهیه مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را استخوان بندی کنید یا می توانید از فیله استفاده کنید و آن را به صورت مکعبی برش دهید.اگر می خواهید از سیخ های چوبی استفاده کنید بهتر است سیخ ها را به مدت 10 دقیقه در آب قرار دهید تا هنگام سرخ کردن نسوزند. جوجه ها
مرحله دوم: طعم دادن به مواد
سپس باید سینه مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید و سس سویا، روغن زیتون و سیر خرد شده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا خوش طعم شود، چون سس سویا حاوی نمک است، بهتر است نمک اضافه نکنید. می توانید به جوجه ها زمان استراحت دهید یا می توانید بلافاصله آنها را کباب کنید.مرحله سوم: اضافه کردن کنجد
سپس مرغ مزه دار شده را روی سیخ چوبی قرار دهید و روی کاغذ پخت روی سینی فر قرار دهید و کنجد بریزید و همچنین می توانید سیب زمینی ها را در قالب چرب شده پوست بگیرید و با قارچ اضافه کنید. تکه های خرد شده و شسته شده را در سینی فر بچینید و روی سیب زمینی ها و قارچ ها را با کمی نمک و روغن زیتون بپوشانید.
مرحله 4: پختن کباب مرغ کنجدی
سپس مرغ ها را در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزند و می توانید در تابه را بچرخانید تا خوب سرخ شده و طلایی شوند و با سس دلخواه و سیب زمینی سرو کنید. . دلپذیرنکات و ترفندهای پخت کباب مرغ کنجدی
نیازی به افزودن ادویه های دیگر نیست و بهتر است این روش مرینیت کردن را یک بار امتحان کنید.
سیب زمینی ها را می توانید زودتر آماده کنید چون زمان پخت مرغ و سیب زمینی متفاوت است و سیب زمینی ها می توانند خام بمانند پس بهتر است زیاد برش نزنید.
این کباب را می توانید در سرخ کن هم تهیه کنید.