طرز تهیه کباب دنده گوسفند


داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.

مواد لازم :
دنده گوسفند 5 تکه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 1 لیوان
برگ بو 2 عدد
سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب دنده گوسفند

طرز تهیه کباب دنده گوسفند

طرز تهیه :
داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ، پس از این مدت زمان گوشت را ابکشی و خشک کنید.

سیرهای رنده شده ، پیاز خرد شده ، ماست ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس تکه های دنده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام قسمت های گوشت به این مواد آغشته شود.

گوشت های اغشته به سس را داخل ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و یه مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید ( بهتر است 12 ساعت بگذارید گوشت ها داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند اما اگر عجله دارید 2-3 ساعت هم کافی میباشد ).

پس از مدت زمان لازم دنده ها را از یخچال خارج کنید سپس سس باربیکیو یا سس گوجه فرنگی را روی دنده ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا دنده ها خوب به سس آغشته شوند ، سینی فر را چرب کنید و دنده ها را داخل سینی قرار دهید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 – 50 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته و طلایی شوند ( دمای فرها متفاوت است و شاید زمان بیشتری برای کباب شدن لازم باشد ).

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کاچی خانگی و سنتی ایران

در صورت تمایل این کباب را روی کباب پز تهیه کنید ، پس از پخت کباب را بهمراه برنج یا نان سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید