تهیه کاناپه لبو را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
آموزش تهیه کاناپه لبو
مواد لازم
لبو: 2عدد
کره: 2قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: 1چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای: نصف پیمانه
لیموترش: نیم عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
زعفران:1قاشق غذاخوری آبکرده
بيسكويت به ميزان لازم
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.پوره را روی بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات: در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید.در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید
خواص لبو جان در این غذا :
لبو پاک کننده عالی است و میتواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.
مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقههای آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.
قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.
خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه میکند.
برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز میکند و ورم آن را فرو مینشاند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم