طرز تهیه کامچوری غذای هندی بی نظیر ساده و آسان



آموزش و طرز تهیه کامچوری مرحله به مرحله


کامچوری، پوره سیب زمینی هندی است و معمولا در کنار غذاهای گوشتی سرو می شود اما به تنهایی هم نوعی غذا محسوب می شود. با دلگرم همراه شوید.


دستور پخت پوره سیب زمینی هندی (کامچوری)


  • سیب‌زمینی: 5عدد

  • تخم مرغ: 3 عدد

  • کره: 30 گرم

  • ماست (چکیده و خامه ای): نصف پیمانه

  • آویشن: یک قاشق غذاخوری

  • نعنا (خشک): یک قاشق غذاخوری

  • زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری

  • نمک: به میزان لازم

  • فلفل: به میزان لازم

  • پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری

  • شیر (پرچرب): به میزان لازم


طرز تهیه ی کامچوری خوش مزه


  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و نگینی کنید و بعد از شستن با مقداری آب و نمک بپزید طوری که بعد از پخت آب سیب‌زمینی اضافه نیاید و کاملا جذب سیب‌زمینی شود.

  2. تخم‌مرغ‌ها را هم جداگانه آبپز کرده و پوست بگیرید.کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

  3. وقتی سیب‌زمینی پخته شد (می‌توانید آن را له کنید)کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی کره به خورد سیب‌زمینی رود.تخم‌مرغ‌های آبپز را رنده بزنید و به سیب زمینی اضافه کنید.

  4. ماست را با مقدار دلخواهی شیر(بسته به غلظت دلخواه)مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند، سپس ان را کم کم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط کنید.ادویه را هم به مواد اضافه کرده و سبزی‌های خشک را با دست کمی پودر کرده و به آن بیفزایید.

  5. مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزه‌دار شود سپس روی پوره‌ها کمی فلفل بپاشید و سرو کنید.


نکات آخر برای داشتن یک کامچوری عالی


  • برای اضافه کردن شیر دقت داشته باشید که پوره شما باید در حدی غلیظ باشد که کمی حالت کشدار داشته باشد.

  • در صورت تمایل مقداری خامه هم به پوره اضافه کنید.

  • این پوره در هند به صورت تند و با فلفل قرمز زیاد طبخ می‌شود.

  • در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را به این پوره اضافه کنید(در مناطق مختلف هند از ادویه‌های مختلفی استفاده می‌شود)


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه 6 مدل شربت گیلاس سالم و طبیعی

دیدگاهتان را بنویسید