دستور تهیه ژله قلبی اکلیلی
ژله ها به دلیل ظاهر زیبا و طعم خوبی که دارند، بهترین انتخاب برای مهمانی ها و جشن ها هستند. در واقع ژله با رنگ های مختلف، می تواند ظاهر بسیار زیبایی به تم مهمانی شما هدیه کند.
شما عزیزان برای داشتن ژله های متنوع می توانید از قالب های مختلفی استفاده نمایید. همچنین می توانید رنگ ژله را بر اساس تم مهمانی خود مشخص کنید. گاهی برخی افراد، از چند رنگ برای تهیه ژله استفاده می کنند و با این کار ظاهر جذاب تری به آن می بخشند.
شاید تا به حال ژله های اکلیلی را دیده باشید که ظاهر بسیار زیبایی دارند و با زرق و برقی که دارند، چشم ها را به خود خیره کرده اند. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه این ژله هستید، این مطلب را از دست ندهید.
طرز تهیه ژله قلبی اکلیلی
مواد لازم برای تهیه ژله اکلیلی:
-
یک بسته پودر ژله انار یا آلبالو -
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا -
یک لیوان بستنی وانیلی -
اکلیل خوراکی
روش تهیه ژله اکلیلی:
در ابتدا یک بسته ژله ی انار یا آلبالو را با یک لیوان آب جوش بن ماری می کنیم و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کرده درون قالب قلبی می ریزیم. بعد یک بسته ژله ی آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش بن ماری می کنیم.
در این مرحله از طرز تهیه ژله قلبی اکلیلی، وقتی از دما افتاد یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کرده وقتی ژله ی قرمز نیم بند بشه ژله ی آلوئه ورا را اضافه می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم.
توجه داشته باشید که برای اکلیلی شدن، در حین درست کردن ژله، اکلیل خوراکی را به آن اضافه کنید.