روش تهیه ژله اناری برای شب یلدا
معمولا سمبل های شب یلدا انار و هندوانه هستند. از این رو تمام دسرها و کیک هایی که برای یلدا درست می شوند با این تم ها آماده می شوند. به همین دلیل ما برای شما آموزش ژله اناری را آماده کرده ایم که تقدیم حضورتان خواهیم کرد.
ژله انار شب یلدا
مواد لازم جهت تهیه ژله اناری شب یلدا:
-
پودر ژله انار -
پودر ژله آلوئه ورا -
قالب ژله به شکل انار -
بستنی وانیلی
طرز تهیه ژله اناری:
دو بسته ژله انار رو با سه لیوان آب جوش حل میکنیم تا ذراتش کاملا حل و شفاف بشه و صبر میکنیم تا از حرارت بیفته، قالبمون رو با روغن مایع چرب میکنیم. گودی های کف قالب که شکل دونه های انار هست رو با ژله پر میکنیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید و صبر کنید کمی خنک بشه بعد هم یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده را داخلش بریزید و حسابی مخلوط کنید تا یکدست بشه صبر کنید تا ژله کاملا از حرارت بیفته.
قالب رو از یخچال خارج کرده و مقداری از ژله بستنی رو روی ژله انار بریزید و دوباره به یخچال منتقل کنید تا خودش رو بگیره. مرحله اخر ژله رو از یخچال خارج کنید و مابقی ژله انار که کاملا خنک شده را روی ژله بستنی بریزید و بزارید یخچال چهار پنج ساعت بمونه تا حسابی سفت بشه.
بعد ژله رو از یخچال خارج کنید چند دقیقه صبر کنید بعد اطرافش رو با دست از قالب جدا کنید (نیازی نداره داخل آب جوش بریزید) و خیلی آروم ژله رو داخل ظرف سرو برگردونید.
توجه کنید داخل ژله اگه یه مقدار آب کمتری بریزید و سفت تر بشه، هم خیلی زیباتر میشه هم دیگه برای خارج کردن از قالب به هیچ مشکلی بر نمیخورید.