با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید و با غذای چیکن تیکا ماسالا آشنایی کامل پیدا کنید
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا
چیکن تیکا ماسالا قطعه ای از مرغ بدون استخوان است که در ماست و ادویه جات جوش داده شده و به عنوان یک غذای کاملا مقوی و مغزی در منوی رستوران های هند قرار گرفته است.
ادعاهای مختلفی مبنی بر جایگاه منشاء طرز تهیه چیکن تیکا وجود دارد. برخی میگویند ریشه های خود را از جامعه جنوب آسیا در بریتانیا گرفته و بعضی ها معتقدند تهیه چیکن تیکا ماسالا در دهه 1970 توسط سرآشپز بنگلادشی در گلاسکو (بزرگترین شهر اسکاتلند) به ثبت رسیده است.
مرغ تیکا یا همان چیکن تیکا یک غذای کاملا هندی است این غذا در بریتانیا اهمیت و طرفدارا بسیار زیادی به خود گرفته است.
مواد لازم برای تهیه چیکن تیکا
1 |
آب لیمو |
1 قاشق غذاخوری |
2 |
زیره سبز تازه |
2 قاشق چای خوری |
3 |
دارچین |
1 قاشق چایخوری |
4 |
فلفل قرمز تند |
2 قاشق چایخوری |
5 |
ماست |
1 فنجان |
6 |
فلفل سیاه |
2 قاشق چای خوری |
7 |
زنجبیل تازه |
قاشق غذا خوری |
8 |
نمک |
به میزان دلخواه |
9 |
سینه مرغ بدون پوست |
3 عدد |
10 |
کره |
1 قاشق غذاخوری |
11 |
سیر |
1 حبه |
12 |
فلفل سیز |
ا عدد ریز خرد شده |
13 |
فلفل دلمه |
1 عدد ریز شده |
14 |
قارچ |
1 فنجان ریز شده |
15 |
خامه غلیظ |
1 فنجان |
16 |
رب گوجه فرنگی |
به میزان دلخواه |
17 |
ادویه گرام ماسال |
1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا
در یک کاسه بزرگ، ماست، آب لیمو، 2 قاشق چای خوری زیره سبز، دارچین، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک اضافه کنید.
تمامی مواد را با هم خوب مخلوط کرده و سپس مرغ را در مواد بپوشانید و برای مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
ماهی تابه یا قابلمه مورد نظر را روی شعله قرار داده تا گرم شود.
کره را در ماهی تابه قرار داده تا در گرمای متوسط ذوب شود.
مرغهای مزه دار را از توی مواد درآورده و توی روغن کمی داغ بگذارید تا سرخ شود. وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگر آنرا هم سرخ کنید.
سیر ، فلفل، نمک، خامه، قارچ و ادویه گرام ماسال، را اضافه کنید. سپس رب گوجه را اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا مواد به غلظت کافی برسد.
در این مرحله مرغ های سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم و مدت 15 الی 20 دقیقه زمان میدهیم تا مقداری جا بیفتد.
طرز تهیه چای ماسالا / چای ماسالا را باید چگونه درست کرد؟
آیا خواص اعجاب انگیز چای ماسالا را میدانید ؟
نکاتی در مورد تهیه چیکن تیکا
-
چیکن تیکا ماسالا جزو غذای ملل – هندی میباشد -
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود 1 ساعت و 30 دقیقه -
چیکن تیکا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . -
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . -
چیکن تیکا ماسالا را با برنج و یا نان میتوان مصرف کرد -
در پخت چیکن تیکا میتوان از ران مرغ استفاده کرد
تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم
مرضیه ملایری